De meest stijlvolle celebritykoppels

News door Redactie

We kennen allemaal de fashionista’s van deze wereld wel. We kwijlen over hun outfits, en willen stiekem één van hen zijn. Maar achter veel succesvolle celebritydames staat een liefhebbende partner, die soms net zo stijlvol is. Samen maken zij een übercouple in de modewereld. Girlscene stelt je aan een paar voor!

Geen enkel fashionlijstje is compleet zonder Gwen Stefani en Gavin Rossdale. Niet alleen stijlvol, maar ook al jaren een stel. Ze hebben samen twee kinderen.

David en Victoria zijn praktisch fashion royalty. Ook dit stel is inmiddels al jaren samen, en hebben drie zoontjes. Ze willen graag nog een meisje, dus wellicht in de toekomst…?

Vraag menigeen meisje wie haar stijlicoon is en ze zal antwoorden met: Blake Lively. Ook haar very charming vriendje Penn Badgley mag er wezen.

Alexa Chung en Alex Turner weten het preppy Engelse stijltje op een hippe manier te brengen.

Too cool for High School, en nog steeds in love: Vanessa Hudgens en Zac Efron. Ze zien er altijd, samen of apart, piekfijn uit.

Van Nederlandse bodem: Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans. Bracha is zelfs al eens door Elle verkozen tot meest stijlvolle vrouw van Nederland.

Natuurlijk kunnen ook Sylvie en Rafaël van der Vaart niet ontbreken op de lijst. Voetbalvrouwen blijken vaak stijlvolle vrouwen te zijn…

Cheryl en Ashley Cole staan al klaar om de troon van David en Victoria Beckham over te nemen. Er zijn meerdere overeenkomsten tussen de twee koppels: allebei de mannen zijn stervoetballer, allebei de dames komen uit een girlgroup, en allebei de heren zijn vreemdgegaan!

En om mee af te sluiten: The King and Queen of Hiphop. Beyoncé en haar man Jay Z zorgen dat ze er altijd flawless uit zien.

Wie vind jij het meest stijlvolle koppel?

Door Milou van Roon