De laatste avonturen van Heidi en Spencer

News door Redactie

Heidi en Spencer kennen we natuurlijk van de hitserie ‘The Hills’. Het is een veelbesproken én gehaat koppel in Hollywood. Laten we eens kijken waar Heidi en Spencer zich op dit moment mee bezig houden…

Lauren Conrad mag dan nu op de bestselling list staan met haar debuut roman L.A. Candy, maar het lijkt erop dat Heidi en Spencer hun best gaan doen om ook een plaatsje in die lijst te bemachtigen. Het koppel schijnt al twee jaar bezig te zijn met het schrijven van een how-to gids over beroemd worden. Het boek zal dan ook de verrassende titel ‘How to be famous’ krijgen. En nu maar afwachten totdat het boek in de winkels verschijnt…

Onlangs ging Heidi voor de Playboy uit de kleren. Naar eigen zeggen zou ze helemaal naakt zijn gegaan maar de eerst verschenen foto’s uit het magazine waren voor sommige fans teleurstellend: Heidi is telkens te zien in een bikini of lingeriesetje. Heidi zelf zegt dat ze niet volledig uit de kleren gegaan is, omdat ze nog wat plastische chirurgische ingrepen wil ondergaan. Ze wil nog een paar dingen ‘upgraden’ aan haar lichaam, zoals nog grotere borsten (en ze heeft een tijdje terug als een borstvergroting ondergaan). Juist ja….

Spencer en Heidi showen trots de Playboy cover

Om haar lichaam in shape te krijgen voor de Playboy schakelde ze snel de hulp in van personal trainer Chad Waterbury. Ze wilde er niet dun en fragiel uit zien, maar strak zijn met mooie vormen. Ze was zo blij met het resultaat dat ze samen met Chad Waterbury de ‘Heidi Montag Workout’ bedacht. Deze workout bestaat uit 51 pagina’s met een sport- en voedingsschema voor 6 weken, wat voor iets minder dan 20 dollar is te downloaden via www.theheidimontagworkout.com.

Toch is Heidi niet alleen bezig met mooi zijn. In 2008 bracht ze al haar eerste single en video ‘Higher’ uit. Deze werd volledig afgekraakt. Heidi heeft naar eigen zeggen gehuild na de verschrikkelijke reacties. Ze zegt “ik ben ook maar een 21-jarig meisje uit Colorado dat haar dromen probeert te verwezenlijken!”.

Deze maand mag Heidi haar single ‘Turn ya head’ ten gehore gaan brengen op de Miss Universe Pageant verkiezingen. En dat doet ze tussen sterren als Claudia Jordan, Flo Rida, Kelly Rowland and DJ David Guetta. You go girl!

Maar blijkbaar hebben Heidi en Spencer nog genoeg tijd om tussendoor even te twitteren. Ja, ze zijn een groot Twitter fan. En rondom al dat getwitter is ook weer een hele hype ontstaan. Want het koppel zet nogal vreemde dingen online… Een paar citaten:

Spencer: “mijn leven staat in het teken van God, mijn vrouw en mijn land. Voor mij zijn dit de enige dingen die het waard zijn om voor te leven en te sterven!”
Heidi: “maak je klaar voor Jezus zijn comeback! Kijk uit voor de duivel en het teken van het beest. Dit is de chip die zij in u willen stoppen!”
Spencer: “ik heb zoveel tijd en energie verspild aan beroemd worden en het enige wat ik heb zijn miljoenen haters om het aan te laten zien.”

Hilarisch! Wil je Spencer en Heidi ook volgen op twitter? Check www.twitter.com/heidimontag en www.twitter.com/spencerpratt.

En dan… Heidi is gespot zonder make-up. Ik vond haar persoonlijk altijd veel leuker zonder hair extensions en plastische chirurgie. Wat vinden jullie?

door Anne van Laarhoven