De kledingkasten van celebrities

News door Redactie

Op Instyle.com stuitte ik op foto's van inloopkasten van celebrities. Het zijn echt gigantische kamers, die als "kledingkast" gebruikt worden. Ik zou zeggen: 'kijk mee en houdt vooral je stoel vast, voordat je er zelf vanaf valt!'

Christina Aguilera woont samen met haar man, Jordan Bratman, en zoontje, Max (die hier op de foto te zien is) in een herenhuis in Los Angeles. Christina heeft niet 1 maar twee gigantische kasten. Overal waar je kijkt zie je schoenen! De schoenenwand is gesorteerd op designer, - Louboutin, McQueen, YSL - en helemaal bovenaan is er ruimte voor laarzen. De hyper-georganiseerde zangeres heeft naast schoenen ook haar jeans, jassen, rokken, truien en juwelen netjes in de ultra-glamoureuze kamer gesorteerd, compleet met kroonluchter en luipaardenprint als tapijt.

Toen Fergie met haar nieuwe man Josh Duhamel verhuisde, wilde ze maar 1 ding: een nieuwe inloopkast! Zoals haar man al zegt: 'het is echt Fergieland'. Ze heeft de kast zelf ontworpen. De grote kamer is alleen voor Fergie's kleding, schoenen, sieraden, etc geschikt (natuurlijk alles op kleur en categorie gesorteerd).

De gigantische kast van Eva Longoria Parker in LA staat/hangt vol met prachtige jurken, schoenen, t-shirts, samen met een begeerde Hermes en knalroze, krokodillen Birkin tas. Ze heeft een indrukwekkende schoenen collectie. Na een blik op haar Christian Louboutin hakken, zegt ze: 'een prachtige pijn' (op deze hakken verstuikte ze namelijk in Parijs haar enkel). Verder verteld ze dat ze bijna altijd comfortabel gekleed is, dit wordt gemakkelijk bevestigd door 50 verschillende soorten jeans en meer dan 1 paar Ugg laarzen.

Nicky Hilton, erfgename van Hilton hotels en ontwerper van mode-lijnen Chic en Nicholai groeide in hotels op. Nu bezit ze twee verdiepingen van een ranch en telt twee "zeer georganiseerde" couture gevulde inloopkasten. Haar schoenencollectie is speciaal op haar voeten afgestemd, ze heeft namelijk een grote maat voeten, waardoor niet snel iemand haar schoenen leent. De Chanels staan bij de Chanels, de Manolos staan bij de Manolos en de Louboutins staan bij de Louboutins. Naast de 200 (hoogstwaarschijnlijk zijn het er meer) handtassen die zij bezit, heeft ze ook een geweldig pronkstuk namelijk een kralen, vlinder minirokje die ontwerper Roberto Cavalli haar voor haar 24e verjaardag gaf.

Mariah Carey de vijf keer winnende winnares van de Grammy Awards heeft in haar 12.000 m2 appartement in Manhattan een enorme, klimaatgecontroleerd kast. Echter, kan de gigantische kast niet tegen de gigantische schoenencollectie van Mariah op. Ze heeft maar liefst 1000 paar schoenen, die stuk voor stuk een apart plaatsje hebben gekregen. De levensgrote schoenenkast is met bladgoud bewerkt en heeft gebleekte-houten vloeren. 'Net als de Louis Vuitton koffers', zegt ze. Maar weinig meisjes kunnen zo'n gigantische kast, die op kleur en materiaal gesorteerd is, vullen.

door Danique