News

De talenten van 2010

Bij een nieuw decennium horen nieuwe talenten. Ook in 2010 gaan we weer veelbelovende namen horen én zien. Girlscene presenteert: dé talenten van 2010!

Ashley Greene

Ashley Greene kennen we van Twilight, als Alice Cullen. Ook won ze in 2009 bij de Teen Choice Awards de prijs voor Fresh Face Female. We denken vooral dat we weer van haar kledingstijl gaan zien in 2010, want die is geweldig! In 2010 speelt ze in Twilight deel drie (The Twilight Saga: Eclipse), komt haar film Warrior uit en zien we haar in een nieuwe thriller, genaamd Summer's Blood. Vanaf februari staat ze op de set van The Apparition, samen met Sebastian Stan (Carter Baizen uit Gossip Girl!)

Freida Pinto

Freida Pinto kennen we natuurlijk uit Slumdog Millionaire, maar ook van haar geweldige gevoel voor stijl. Ze bezoekt menig fashionevent en Karl Lagerfeld is zelfs fan van haar! Haar plannen voor 2010? Ze speelt in de film Miral en zal gaan acteren in de nieuwe Woody Allen film, genaamd "You Will Meet A Tall Dark Stranger", samen met Antonio Banderas, Anthony Hopkins en Naomi Watts. Ook is ze het gezicht van L'Oréal.

Freida Pinto

Selena Gomez

Selena Gomez kennen we van haar acteerwerk (Hannah Montana, Witches Of Waverly Place, Another Cinderella Story) en muziek (in 2009 kwam haar debuutalbum Kiss & Tell uit). In 2010 zal ze spelen in "Ramona and Beezus", een verfilming van de Amerikaanse boekenserie "Ramona Quimby".

Eind 2010 komt ook haar eigen kleding lijn uit, genaamd "Dream Out Loud by Selena Gomez". De collectie zal bestaan uit bohojurken, bloemenjurkjes, jeans, rokjes, jasjes en accessoires zoals sjaals en hoedjes. Het unieke: alle is gemaakt van gerecyclede en eco-vriendelijke stoffen!"

Coco Sumner

Coco Sumner is de dochter van Sting én de frontvrouw van dee band I Blame Coco, een indie-pop groep. Ze is niet alleen muzikant, maar ook model: zo was ze het gezicht van de zomercampagne in 2008 van Burberry, samen met Agyness Deyn en Lily Donaldson. In 2010 gaan we zeker nog meer van haar horen...

Malin Akerman

Malin Akerman is voor velen nog een onbekende naam. Toch speelde ze al in veel films: 27 Dresses, Watchmen, The Brothers Solomon, The Proposal, The Heartbreak Kid en onlangs in Couples Retreat. In 2010 zal ze in maar liefst vier films spelen: Elektra Luxx (een comedy voor vrouwen), The Bang Bang Club (een dramafilm)HappyThankYouMorePlease (een comedy) en The Romantics (een romantische comedy, o.a. met Katie Holmes en Elijah Wood).

Christina Curry

Christina Curry was in 2009 vooral in het nieuws door roddel & achterklap, maar ik denk dat we in 2010 serieus van haar gaan horen! Ze gaat namelijk misschien bij MTV werken en een nieuwe show presenteren. Vanaf februari gaat ze ook op zichzelf wonen in Londen. Aan Spits! meldde ze: "Ik hoop dat 2010 een positief jaar wordt, dat ik eindelijk zelf eens veel geld ga verdienen en dat het goed met mijn moeder gaat. Want als ik het mag zeggen, was 2009 maar een kutjaar."

Dakota Fanning

Dakota Fanning kennen we natuurlijk al jaren als kindsterretje. Maar ze gaat het steeds serieuzer aanpakken! Na haar rol in Twilight's New Moon zien we haar in 2010 in het vervolg Eclips (juni 2010) en later ook in de film The Runaways, samen met haar Twilight costar Kristen Stewart.

Dakota Fanning

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved