Jonge Hollywood koppels

News door Redactie

Rihanna en Chris Brown hebben het zware Hollywood leven niet overleefd. Het werd Chris Brown naar eigen zeggen allemaal te veel. Reden genoeg voor hem om dit op zijn vriendinnetje af te reageren. Gelukkig zijn ze uit elkaar! Maar welke jonge Hollywood sterren zien wij nog wel graag samen?

Kristen Stewart & Robert Pattinson

In de film (Twilight en New Moon) een stel en in het echte leven ook (schijnt het...). Lang hebben deze twee hun relatie geheim proberen te houden. Maar wanneer je zoenend wordt gespot buiten het filmen om is het natuurlijk overduidelijk!

Katy Perry & Russel Brand

Na vijf maanden daten hebben Katy en Russel besloten te gaan trouwen. Belachelijk! Maar is dat in Hollywood niet normaal tegenwoordig? Als je binnen een half jaar niet bent verloofd denkt men dat je uit elkaar gaat. We gunnen hen al het geluk in de wereld, maar het ja-woord even uitstellen kan geen kwaad! Ken je Russel niet? Kijk dan even dit filmpje.

Vanessa Hudgens & Zac Efron

Dit stel is in Hollywood-tijd al wel 1000 jaar bij elkaar. Nog niet verloofd en daarom  vaak in opspraak. Zijn ze nu wel of niet samen? Uiteraard is dit alleen maar geroddel want Hudgens en Efron zijn nog steeds gelukkig met elkaar!

Jessica Szohr & Ed Westwick

Deze twee tortelduifjes ontmoetten elkaar op de set van de hitserie Gossip Girl. Met pijn in ons hart zien we dat Chuck Bass verliefd is geworden op Vanessa Abrams, maar wie gunt hen dit geluk nu niet?

Natuurlijk zijn er ook wat minder gelukkige stelletjes. Zo zijn onderstaande stellen uit elkaar. Jammer! Of niet?

Lindsay Lohan & Samantha Ronson

Als we de Amerikaanse media moeten geloven hadden Lindsay en Samantha vaak ruzie. Gevolg: een break-up from hell! Op Twitter maakten de twee elkaar zwart maar nu zouden ze weer goede vriendinnen zijn..

Hayden Panettiere & Milo Ventimiglia

Twaalf jaar verschil maar toch dolverliefd. Tenminste, dat was zo tot februari 2009. De twee acteurs met de moeilijke achternamen werden verliefd tijdens de opnames van Heroes, waarin zij oom en nichtje speelden. Was Milo te oud of ging Hayden echt vreemd?

Miley Cyrus & Nick Jonas

Het is al even geleden maar ook Miley en Nick zijn uit elkaar gegaan. Ooit een verliefd stel, nu beiden met iemand anders. Waren ze niet schattig samen...?

Welk stel zien jullie graag samen of uit elkaar? En met wie wil jij wel eens op date?

Door Lara Steenvoorden