Hilary Duff gaat trouwen

News door Redactie

Het meisje dat ooit de rol van een tiener in de serie Lizzie Mcguire speelde, is nu klaar om te trouwen. Ze is officieel verloofd met de hockey speler Mike Comrie. Na twee jaar een relatie te hebben vond Mike Comrie het tijd worden om zich te verloven..

Hilary Duff (22) en Mike (29) zijn sinds 2007 een stel. Volgens Showbizz zijn ze onafscheidelijk. Tijdens een weekje vakantie in Hawaii stelde Mike de vraag aan Hilary en zij ging meteen in op het aanzoek. Ze zullen later dit jaar nog trouwen.

Ook zijn Hilary en Mike erg gelukkig met de lieve wensen van familie, vrienden en fans. Hun verloving komt niet geheel als een verassing: eerder had de paparazzi een aantal foto's geschoten van hen samen. Mike met een knie op de grond en een klein doosje in de hand gericht naar Hilary in hun hotelkamer...

Hilary had een boek gelezen over Hockey For Dummies om zich te verdiepen in de sport van haar verloofde, om zo hem aan te moedigen bij bijna elke wedstrijd waar ze maar heen kan en Mike is altijd bij Hilary wanneer ze een fotoshoot heeft of een filmpremiere.

Toch vraagt Girlscene zich af of dit iets te maken heeft met haar ex. Nicole Richie en Hilary's ex Joel Madden zijn namelijk ook verloofd. Ook vraagt Girlscene zich af of Hilary niet té jong is om te trouwen.. Wat denken jullie?

We zijn in ieder geval blij voor Hilary Duff en we hopen dat haar trouwdag een dag wordt om niet te vergeten!

Door Shelley

Foto: thehollywoodgossip.com