Outfits van de BN'ers onder de loep

News door Redactie

Tijdens de modeshow van RAAK, de hippe winkel op de Amsterdamse Leidsestraat, zijn er veel BN'ers gespot. Naast dat ze tijdens de show aanwezig waren, liepen er ook een aantal zelf mee in de show! Zoals Froukje de Both, Lieke van Lexmond, etcetera. Hieronder een aantal BN'ers en hun outfit...

De outfit van Bo (Gooische Meiden) is helemaal top: gebleekte jeans, bijpassende doorschijnende top en subtiele accessoires. Alleen jammer van de tas, deze past qua kleur niet zo goed bij haar outfit. Ze had beter voor een lichte kleur tas kunnen gaan. Als rapportcijfer geef ik haar een dikke 8.5!

Tanja Jess gaat voor safe, basic zwart. Heel subtiel en er gebeurd weinig spannends. Ze had beter voor een mooie top kunnen gaan of voor opvallende accessoires. Als rapportcijfer geef ik haar een 6, omdat het erg saai is.

Saar van TMF heeft een mooi pailletten jasje en elegante suède hakken aan van de Mango. Verder heeft ze voor een opvallende panty gekozen, met een strak zwart jurkje erop. Als rapportcijfer geef ik haar een 7.

Lieke van lexmond ziet er echt leuk uit, alleen is de haarband om je hoofd eigenlijk al geweest en had ze beter voor mooie hakken kunnen kiezen. Deze laarzen zijn een beetje saai en basic. Als rapportcijfer geef ik haar een 7.5.

Graziella Ferraro ziet er stoer en funky uit met haar zwarte, leren legging en studded tas. Er gaaf! De pumps passen helemaal bij haar outfit en het oversized shirt ook. Als rapportcijfer geef ik haar een dikke 8.

Lisa Sips zit er basic uit, niet veel verkeerds op aan te merken. Lichte broek, grijze topmatchend met grijze laarzen en een zwart colbert. Niet echt spannend en geef haar daarom een 6.5.

Froukje de Both is veilig in black. Een beetje saai, maar wel stijlvol. Haar haarcoupe is wel erg mooi verzorgd! De score? Een 7.

Chantal Bles is superhip in een opgerolde boyfriend jeans, hoge hakken, een opvallend shirt en jasje en... niet te vergeten de biker handschoenen! Een absolute tien!

Olcay Gulsen, de eigenaresse van Supertrash, kijkt zoet in een little black dress en hoge zwarte hakken met studs. Mooi, een 8 !

door Danique