News

Celebs met hun hond

Celebs kijken is altijd leuk... en met hun honden erbij is het al helemaal de moeite waard! Een tijd lang zijn ze zelfs mode geweest in Hollywood en sommige celebrities geven hun trouwe viervoeters dan ook erg aparte namen...

Kijk maar mee:

Mischa Barton komt net terug van de kapper in New York City. De actrice wandelt hier met haar twee honden, Charlie en Ziggy.

Misschien kennen jullie Chloe nog uit de serie The Hills. Daar was hij te zien als een schattige puppy. Zo aan Lauren te zien, is hij een stuk sterker geworden!

Jessica Alba heeft twee mopshondjes, Sid en Nancy

Rachel Bilson met haar hond Thurmen Murmen.

Nicole Richie laat haar honden Honeychild en Foxxy Cleopatra uit. Honeychild (rechts)is een Shih Tzu en Foxxy Cleoptra (links) is een Pommeren.

Het Australische model Mirande Kerr arriveert op het vliegveld met haar hond Frankie, een Yorkshire Terrier.

Mary Kate Olsen laat hier haar bruine labrador Luca uit.

Reese Witherspoon met haar bulldog Frank Sinatra.

And last but not least: Paris Hilton! Paris Hilton is echt een hondenliefhebster zoals jullie waarschijnlijk wel weten. Ze heeft inmiddels een hele collectie: Tinkerbell, Marilyn Monroe, Prince Baby Bear, Harajuku Bitch, Tokyo Blu, Bambi en Dolce and Prada

En omdat de hondjes alles voor Paris betekenen heeft ze een huis laten bouwen voor haar schatjes. Deze hondenvilla is een miniatuur van Paris' eigen huis.

Prince Baby Bear in z'n woonkamer

Deze villa bestaat uit twee verdiepingen. Beneden is de woonkamer en boven de slaapkamer en inloopkast. Ja, zelfs een inloopkast want Paris heeft veel hondenkleertjes aangeschaft. Verder zit er een verwarming, airco en een kroonluchter in. De kosten? €250.000!

Wat is jouw favoriete hond?

door Quirine

Bron foto's: Celebritydogblog.com

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved