De leukste celebrity papa's

News door Redactie

Niets is zo aandoenlijk om een stoere rocker te zien met z'n kleine meisje of dat president Obama quality time doorbrengt met z'n gezin. Ik laat je de leukste celebrity papa's zien.

Een van de bekendste papa’s is toch wel Brad Pitt. Op deze foto is te zien dat hij letterlijk zijn handen vol heeft aan zijn kinderen. Erg lief!

Tom Cruise houdt hier zijn dochtertje Suri vast. Zo te zien is de kleine Suri erg moe en Tom draagt haar dan ook met een dekentje.

De zoons van David Beckam precies gestyld als hun papa. Van de hanekam tot de zonnebril en de bijhorende handgebaren: just like Daddy.

De kinderen van Will Smith en P. Diddy zijn klaar voor de rode loper. Compleet met de juiste kleding en stoere poses.

Het zoontje van Jack Black zit op papa’s schouders en houdt zich stevig vast aan zijn haren. Je kan goed zien dat hij op z'n vader lijkt: ze hebben namelijk precies hetzelfde gezichtsvorm.

Rocker Joel Madden ziet er hier lief uit terwijl hij z'n dochtertje Harlow vasthoudt. Joel laat hier eens niet zijn stoere kant zien.

Ben Stiller begint zijn dag goed: met koffie en z'n zoon.

President Obama is zeker een family-man. Ik ben onder de indruk! Niet alleen moet hij een land leiden, hij spendeert ook veel tijd met z'n gezin.

Hier is Pete Wentz te zien met z’n zoon Bronx Mowgli die hij samen met Ashlee Simpson heeft gekregen.

Hugh Jackman ziet er echt aandoenlijk uit met z’n dochtertje die, gehuld in vele lagen kleding, op een stepje rijdt.

Welke papa is jouw favoriet?

door Quirine
Bron: Zimbio.com