De favoriete restaurants van de sterren

News door Redactie

Sterren hebben de luxe om vaak buiten de deur te gaan eten. En wij zijn natuurlijk benieuwd waar ze dan eten en wie er daar te vinden zijn!

Beso/ Kiss Nightclub is te vinden in West Hollywood en niemand minder dan Eva Longoria is mede-eigenaar van deze hotspot! Zij runt samen met chefkok Todd English deze tent die is geïnspireerd op de Latijnse steakhouse. Verschillende celebrities zoals Tyra Banks, Miley Cyrus, Katherine Heigl en Kim Kardashian, zijn hier al een hapje komen eten.

Katsuay is te vinden in Brentwood, Hollywood, Glendale en in downtown LA. De keuken is Japans en de chefkok van dit restaurant is één van de beste sushi chefs van LA! De celebs die je hier kunt spotten zijn onder andere Lauren Conrad, Ben Affleck, Jay-Z en Khloe Kardashian.

Butter vind je in New York. Sterren als Leighton Meester, John Mayer en Justin Timberlake zijn al voor je geweest. Dit restaurant heeft drie verdiepingen en op iedere verdieping is een ander thema te vinden. De keuken is Frans maar met Amerikaanse ingrediënten.

BOA Steakhouse is te vinden in Santa Monica, West Hollywood en Las Vegas. Dit restaurant is, de naam zegt het al, een steakhouse. De sterren die hier regelmatig een vorkje komen prikken, zijn Taylor Lautner, Rachel Bilson, Jessica Simpson en Matthew Perry. De club heeft tafels dat je kan omdraaien zodat je het spelletje backgammon kan spelen, erg gezellig!

Mr. Chow is veel te vinden in plaatsen zoals in Beverly Hills, Miami, Las Vegas, New York en in Londen. Ook kun je daar veel sterren verwachten zoals Paris Hilton, Mariah Carey en Jessica Simpson. De keuken is Chinees.

Millions of Milkshakes vind je in Santa Monica. Dit restaurant heeft ongeveer vijftien soort milkshakes die ontworpen zijn door de celebrities. Ook heb je keuze uit vijftig soorten toppings. Miley Cyrus, Leonardo DiCaprio en Gwen Stefani zijn er al gezien terwijl ze genoten van een milkshake of een hotdog.

Een ander populair restaurant dat zeker niet mag ontbreken in deze lijst is The Ivy in Los Angeles. Je kunt een hoop paparazzi verwachten als je hier gaat eten. Er zijn regelmatig sterren te vinden zoals Demi Moore, Halle Berry, Christina Aquilera, de Hilton zusjes en Lindsay Lohan. The Ivy heeft een Frans rustieke uitstraling en is gevulgd met antiek en bloemen. Wat het meest opvalt aan The Ivy is het typische witte hek dat het restaurant omheint.

Ook de Il Sole is een populaire spot en het is nog redelijk nieuw. Il Sole vindt je in West Hollywood en er worden Noord Italiaanse gerechten geserveerd. Het interieur is elegant en gevuld met antiek en dure kunst. Dit restaurant heeft ook een dresscode: casual elegant. De sterren die hier graag eten: Sharon Osbourne, Britney Spears, Jewel, Cameron Diaz, Drew Barrymore en uiteraard de Hilton zusjes.

In welk restaurant zou jij willen dineren?

door Quirine