De mooiste tassen van Olivia Palermo

News door Redactie

The City's Olivia Palermo staat bekend als de New Yorkse it-girl (ook wel "socialite" genoemd). Naast dat ze bij deze serie geen vriendelijk imago heeft opgebouwd, zijn we wel te spreken over haar looks. Het is duidelijk dat verstand heeft van mode en weet wat ze aantrekt: bescheiden, vrouwelijk en een tikkeltje chique.

Maar niet alleen van kleding heeft Olivia verstand, ook van accessoires waaronder tassen! Ze wordt haast nooit met dezelfde tas gespot, dus kijk mee en oordeel zelf wat je van haar tassentic vindt…

Tijdens de ELLE Style Awards 2010 verschijnt Olivia in een klassiek zwart/donkerpaars jurkje, brede tailleriem bewerkt met studs en als eyecatcher een oranje, slangenleren clutch.

Tijdens de "ELLE celebrates woman in music issue" draagt Olivia een vrij neutrale outfit, maar de opvallende clutch maakt haar outfit net even iets interessanter. Een gedurfde panterprint, afgewerkt met een pastelgroene bovenkant: super!

Haar Carlos Falchi clutch valt erg op qua kleur in contrast met haar donkere outfit.

"Classy chic in Chloe Gemma", deze tas in één woord: geweldig! Niet te groot, chique en tegelijkertijd stoer, fraaie kleur en goed gevormd. Daarnaast weet ze deze tas ook goed te matchen met een paar Louboutins in ongeveer dezelfde kleur.

Olivia samen met haar vriend Johannes Huebl, gespot tijdens de screentest van Inglorious Basterds. Haar gedrapeerde clutch matcht perfect bij de fraai gedrapeerde jurk, erg mooi. Maar niet alleen zij steelt met haar geweldige jurk de show, haar vriend mag er zeker ook wezen! ;-)

Olivia en haar vriend Johannes Huebl gespot tijdens de "Operation Smile gala" in New York. Ze slaagt er hier weer in een mooi gematchte combinatie neer te zetten. Ze ziet er meisjesachtige uit, door het zwierig gedrapeerde jurkje, haar haren half naar achteren en de aparte verentas die ze hierbij draagt. Ook hier weer steelt de tas weer grotendeels de show.

Olivia staat bekend graag donker gekleed te gaan, zo ook hier. Maar haar gele Roberta Freymann clutch maakt haar outfit toch weer net iets interessanter en valt zeker op!

Dit is een van mijn favoriete outfits: casual in black, oldscool zonnebril, oversized colbert, mooie blouse en natuurlijk de geweldige Hermes Birkin tas. Top!

Bron foto's: fashionofthecelebs.com en bagthatstyle.com

door Danique