Beroemde frenemies

News door Redactie

Ben je al bekend met het begrip: ‘frenemies’? Dit is een samensmelting van de twee woorden: ‘friend’ en ‘enemies’. In de showbizzwereld is het een feit dat je wel eens met je vijand moet samenwerken, dan zit er niets anders op dan het beste ervan te maken en maar gewoon aardig tegen elkaar te doen. Dat is ook bij onderstaande celebs van toepassing, kijk maar mee…

De toen nog best friends Nicole Richie en Paris Hilton uit de tv-serie 'The Simple Life', gaan al een lange tijd als gewone vriendinnen door het leven. De roddel ging dat Nicole in de voetsporen van Paris wilde treden, zoals met de beruchte sextape. Vandaar dat ze toen een tijd lang ruzie hebben gehad. Intussen hebben ze het weer bijgelegd, maar de vriendschap is nooit meer zo hecht geworden als hoe het toen was.

Jennifer Aniston en Courteney Cox bekend van de serie 'Friends' schijnen elkaar buiten de set totaal niet meer te mogen. Aniston's snelle leventje botert niet met Cox's familie gerichte leventje. Ze zullen altijd wel vriendinnen blijven, maar op dit moment leven ze beiden een totaal ander leven.

The Hills-kijkers weten het als geen ander, de vriendschapsbreuk van Lauren Conrad en Heidi Montag. Het begon allemaal heel gezellig toen ze huisgenootjes waren, maar toen Heidi met Spencer Pratt ging daten keerde het tij. Heidi ging samenwonen en vanaf dat moment had ze geleidelijk aan geen contact meer en kreeg zelfs ruzie met Lauren. Sinds kort hebben ze de ruzie weer bijgelegd, maar best friends zit er voorlopig nog niet in.

Na de vriendschapsbreuk met Nicole Richie, kwam Lindsay Lohan in the picture bij Paris Hilton. Samen partyen en de boel op stelten zetten konden ze goed.... Maar dat hield snel op, toen er een gerucht boven kwam drijven. In club Hyde raakten de Hilton zusjes en Lohan in een gevecht waardoor de vriendschap al snel tot een einde kwam.

Toen Whitney Port The Hills verliet voor The City kon ze het erg goed met Olivia Palermo vinden. Maar dit was maar voor korte duur, de twee konden elkaar na een tijdje niet meer luchten of zien. "Ik weet niet of ik haar haat... Maar ze behandelt me alsof ik niets kan en nergens iets vanaf weet! Ik moet me soms echt inhouden, ik kan haar dan wel slaan", aldus Whitney.

De favorieten van de paparazzi: Paris Hilton en Kim Kardashian. Beiden hebben ze een megasuccesvol merk op poten gezet, maar het schijnt dat het deze twee celebs absoluut niet met elkaar overweg kunnen. Hier poseren ze nog netjes voor de foto...

Kim Cattrall en Sarah Jessica Parker spelen al enkele jaren beste vriendinnen in Sex and the City en los van de serie zouden ze ook in het dagelijks leven goed met elkaar omgaan. Maar geruchten beweren dat dit allemaal geacteerd is. Er was namelijk een issue over geld. SJP zou namelijk veel meer betaald krijgen dan de andere drie dames, omdat ze zichzelf beschouwde als 'meer dan een actrice' bij Sex and the City. Hier was Cattrall het niet mee eens... en terecht! Het is niet zeker of alles weer koek en ei is tussen de twee, maar ze verschenen onlangs wel weer samen in SATC 2.

Selena Gomez en Miley Cyrus waren erg goede vriendinnen tot Nick Jonas in the picture kwam. Miley heeft een tijdje met hem gehad, maar toen het stel uit elkaar ging, ging er de roddel dat Gomez met hem bezig was. Dit schoot bij Miley in het verkeerde keelgat en nam een video op waarin ze de looks van Gomez belachelijk maakte. Hier heeft ze zich een tijd later wel voor verontschuldigd, maar ze zijn sindsdien niet meer samen gespot.

Foto's: Zimbio.

door Danique