De opvallendste Tweets van celebs

News door Redactie

Twitteren, twitteren en nog eens twitteren… Bijna iedereen heeft het en doet het! Zo ook de celebs van tegenwoordig, sommige celebs tweeten elke dag en sommige zelfs de hele dag door.

Hieronder heeft Girlscene een aantal opvallende tweets van de celebs voor je op een rijtje gezet. En dan niet wat ze op een dag allemaal gegeten hebben, nee: de break-ups, de ruzies, etc. Een goed voorbeeld is Amanda Bynes, zij schreef in welgeteld 140 karakters dat ze een punt achter haar acteercarrière wilde zetten.

Kijk hieronder mee voor de opvallendste tweets van de laatste tijd….

"Ik houd niet meer van acteren, dus ik ben ermee gestopt", aldus Amanda Bynes. Dit was hoogstwaarschijnlijk een beslissing waarmee ze erg in haar maag zat, aangezien ze deze tweet om 02:48 's nachts postte.

"Jenny (McCarthy) en ik hebben een einde gemaakt aan onze vijfjarige relatie. Ik ben erg dankbaar voor de tijd die we samen gedeeld hebben en ik wens haar ook echt het beste!", aldus Jim Carrey.

"FYI (For Your Information): Liam heeft geen Twitter, maar hij wil wel dat ik mijn account met een goede reden verwijder". Miley Cyrus heeft haar account niet met dit als laatste post verwijderd, maar heeft wel ontslag genomen. Ze heeft hier ook een rap over opgenomen en die op YouTube geplaatst.

"De hele situatie is geen grapje en ik hoop dat los van deze actie wel hulp wordt geboden!". Demi Moore retweette deze post van een vrouw die zelfmoord wilde plegen. Dit was de tweet die daarop volgde: "Ik hoop dat je een grapje maakt". Uiteindelijk heeft de eerste tweet het leven van de originele tweeter gered. De followers van Demi Moore belden meteen de politie na het lezen van deze tweet, waardoor de vrouw hulp heeft gekregen.

"Hierbij presenteer ik u mijn kleine mannetje en zijn schattige wangetjes." Ashlee Simpson wilde eerst geen foto's van haar zoontje Bronx publiceren, dus in plaats van in een tijdschrift maakte ze er één met haar eigen handen. Ze postte de foto van haar zoontje afgelopen augustus op Twitter.

"Het wachten is voorbij. November 23 09." Met Rihanna's Twitteraccount kon ze de wereld op de hoogte te stellen van haar nieuwe album en natuurlijk de hele hype er omheen. Haar eerste tweet in oktober 2009 was erg vaag, maar haar fans wisten maar al te goed dat het om groot nieuws ging.

"Terwijl ik mezelf vandaag eens goed onder de loep neem, denk ik dat het tijd is dat ik moet stoppen met zo bot te doen in interviews." Want wat is nu de beste manier om je excuses meteen voor duizenden mensen tegelijk aan te bieden? Natuurlijk Twitter! John Mayer postte tweets met excuses voor zijn schandalige uitspraken in zijn Playboy interview in februari 2010.

"Dit is echt geweldig! Ik houd van jullie! Ik kan beter beginnen met het schrijven van 4.947.608 bedankberichten. Jullie maken mij zo gelukkig!" Ashton Kutcher was voorheen altijd de meest gevolgde celeb in Twitterland, tot Britney Spears haar gezicht liet zien en hem in mei van zijn troon afstootte. Vandaar dat ze haar trots liet blijken.

"Er is toch niemand wakker....De reden waarom ik mij de laatste tijd zo ziek en niet lekker voel, is omdat ik zwanger ben! Oké, doei.", aldus Tila Tequila. Om nu één van je grootste momenten van je leven op deze manier op Twitter vast te leggen, is eigenlijk best wel beschamend.

"Laten we niet vergeten dat mijn vader mij op vierjarige leeftijd uit een rechtszaal gekidnapt heeft en gek is." Er was een en al drama dit jaar rondom Lindsay Lohan en alles komt de laatste tijd via Tweets bovendrijven. Ze hield een online gevecht met haar vader, die juist beweerde haar te helpen. In plaats van gewoon te doen, postte ze steeds vaker gekke dingen op Twitter.

Volg jij de Girlscene twitter ook al? Check http://twitter.com/GirlsceneNL!

Foto's: zimbio.com

door Danique