Het huis van Ashley Tisdale

News door Redactie

Een kijkje bij de sterren thuis is altijd interessant, toch? De laatste tijd zien we steeds meer sterren die een sneak-peek weggeven van hun eigen huis. Zo ook de in Toluca Lake, Californië woonachtige Ashley Tisdale. Zij opent haar deuren voor Instyle.com en laat zien wat haar favoriete plekjes in haar huis zijn.

Wisten jullie ook dat de paparazzi zo nieuwsgierig was naar het huis van Ashley, dat ze bij haar hadden ingebroken? Ashley had de schrik van haar leven en weet tot vandaag de dag nog steeds niet wie de dader is. Los daarvan heeft ze echt een prachtig huis, let vooral op haar gigantische kast gevuld met schoenen en kleding. Daarnaast is aan elke kamer een romantische touch toegevoegd. "Je ziet vooral neutrale en pastelkleuren, het lijkt er wel op een spa", aldus Ashley. Verder is haar tuin gevuld met een heerlijk groot zwembad.

Ashley woont niet alleen in dit paleisje, ze woont hier namelijk samen met haar hond: Maui die ze overal mee naartoe neemt. Echt een schatje!

Helaas zijn er nog niet veel duidelijk foto's beschikbaar, maar voor alsnog hier een sneak peek van haar huis...

Samen met haar schattige hondje Maui.

Het huis vanaf de bovenkant.

Ashley heeft een passie voor koken en dit doet ze niets liever dan in haar landelijke keuken. Het is echt een grote leefkeuken, en zeker een mooie ruimte om in te koken.

Haar slaapkamer ziet er echt heel chique, romantisch en stijlvol uit. Alles is tot in de puntjes afgewerkt, net zoals de televisie die door een druk op de knop uit het voeteneinde van het bed verschijnt.

De tuin en het zwembad zijn helemaal in de sfeer van haar lievelingshotel Las Ventanas in Cabo San Lucas (Mexico) gemaakt.

Hierboven zie je de geweldige inloopkast van Ashley, alleen de poef is al geweldig.

Foto's: wambie.com en instyle.com

door Danique