Polstattoos van celebs

News door Redactie

Er zijn al een aantal artikel geweest over tattoos, maar nog geen specifiek artikel over polstattoos. Daarom een artikel waarin de polstattoos van celebs worden geshowd.

De pols is een van de favo plekken om een tattoo te laten zetten. Ook de celebrity's hebben dit plekje ontdekt om een tattoo te zetten. In allerlei soorten maten, afbeeldingen, teksten en symbolen zien we ze voorbij komen.

gisele

Gisele Bündchen gaat voor een klein sterretje op haar pols. Toen het model net aan haar modellencarrière begon voelde ze zich vaak erg eenzaam. Daarom liet ze een sterretje zetten, omdat dat haar deed denken aan de avonden in Brazilië en ze zo geen heimwee naar huis kreeg. Die heimwee ging vast snel weg toen de miljoenen binnenstroomden ;-)

ashley

Toen Ashley Simpson haar zangcarrière begon oogde ze als een schattig meisje. Dat moest veranderen vond ze en in de loop der jaren is ze er inderdaad een stuk stoerder uit gaan zien. Deze tattoo moet dat stoere imago nog eens extra benadrukken.

nicole

Nu Nicole twee kinderen heeft is de tattoo een beetje achterhaald. Zij heeft op haar rechterpols namelijk Virgin getatoeëerd.

britney

Het lijkt net of Britney met haar knalrode lippen zichzelf een kus heeft gegeven, maar het is toch echt een tattoo op haar pols.

eva

Eva heeft gekozen voor een niet opvallende tattoo, terwijl ze er best trots op mag zijn. Het is namelijk de trouwdatum van haar en manlief Tony Parker.

jessica

Een bloem net als Ashley Simpson zag Jessica Alba niet zitten. Daarom heeft ze gekozen voor de betekenis van de lotusbloem in het Sanskriet.

katy

Het lijkt net alsof Katy Perry alles doet wat God verboden heeft, maar schijn bedriegt. Met de naam Jesus op haar pols zou er ergens in haar best een braaf christelijk meisje kunnen schuilen.

leighton

De bloem tattoo van Leighton Meester is een herinnering aan een te gek filmproject (Remember the Daze) met haar beste vriendin. Tijdens dat project zijn ze zo close geworden dat ze als aandenken samen een tattoo hebben genomen.

lily

lily allen

Lily Allen houdt wel van een geintje. Zo heeft ze op haar pols verschillende religieuze symbolen afgewisseld met grappige figuurtjes. De blaffende hond is een eerbetoon aan de kunstenaar Keith Haring, door wie ze erg geïnspireerd is.

pixie

Pixie Geldof heeft op haar pols een eerbetoon aan haar moeder, Paula Yates, die in 1998 is overleden. De tattoo is de handtekening van haar moeder.

sienna

sienna

Een zwaluw betekent 'hoop', maar ook 'vrijheid', maar soms ook dat je je vervuld voelt met de Heilige Geest. Zou Sienna in de Here zijn of laat ze zien dat ze een vrije, onafhankelijke vrouw is?

Wat vinden jullie van polstattoos?

Door Gabriella