Beyonce is fierce in Dereon campagne

News door Redactie

Beyonce schittert als een ware rockchick in de nieuwe campagne van haar kledingmerk Dereon. Compleet met tatoeages, felrode nagellak, een blonde getoupeerde coupe, heftige eyeliner en stoere laarzen werd ze vastgelegd door fotograaf Tony Duran.

Haar look in deze campagne wordt omschreven als een jaren ’60 pin-up model in combinatie met een futuristische biker chick. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de foto’s en de commercial van Dereon’s Fall ’11 collectie.

dereon b k

dereon

dereon bee

dereon beeyonce

 

Samen met haar moeder Tina Knowles heeft Bee in 2005 het modelabel House Of Dereon opgericht. De Dereon kledinglijn is een samenwerking tussen Knowles en winkelketen C&A. Tina is stylist en was voorheen verantwoordelijk voor de styling van Destiny’s Child, de R&B meidengroep die in 1998 wereldwijd naam maakten.

De tatoeages doen ons denken aan de Spring Summer ’10 Chanel ready-to-wear-show, waar de modellen enkele oppakplaatjes van Chanel droegen. Beyonce gaat echter een stapje verder en versiert naast haar benen, ook armen en rug. Een mix van verschillende afbeeldingen: kettingen, spinnen, vleugels, doodshoofden en zelfs een ruggengraat. Een creatief staaltje ‘body work’. De herfst collectie bestaat onder meer uit opvallende leggings met studs, stoere shorts van kant, sterke ‘statement’ schouders en hotpants met een hoge taille.

chanel dereon

Met deze advertentie voor de nieuwe collectie van het modelabel House of Dereon, is het niet langer meer stil rondom Beyonce. De zangeres kondigde een half jaar geleden aan een pauze te nemen, van de media maar ook van haar recordstudio. Wel heeft ze tussendoor de videoclip Telephone met Lady Gaga opgenomen. Na haar ‘I Am… Sasha Fierce’ tour door Amerika ging ze een contract met zichzelf aan. Ze maakte een lijst met activiteiten die ze graag wilde doen, maar het mocht niet met muziek te maken hebben. Op deze manier pakte zij haar welverdiende rust, en raakte ze tevens geïnspireerd op andere vlakken.

Met deze advertentie en commercial heeft Beyonce de stilte doorbroken. Daarnaast komt zij tevens met een nieuwe single, genaamd ‘Why Don’t You Love Me’. Deze komt uit op 29 augustus.

Wat vind jij van deze look bij Beyonce? Geloofwaardig als stoere vrouw?

door Marjolein