Celebs: 10 jaar geleden en nu

News door Redactie

In tien jaar tijd kan er veel veranderen qua uiterlijk. Ook in Hollywood, al wil men daar niets van ouder worden weten. Zijn de sterren in de loop der jaren veel veranderd? Hebben ze onderhand Mr. Botox ontdekt of kiezen ze er voor om hun rimpels en lijntjes te behouden?

Brad Pitt

In tien jaar tijd is Brad Pitt zijn baard behoorlijk grijzer geworden. Verschuilt hij achter zijn muts soms ook een terugwijkende haargrens? In tien jaar tijd heeft hij in ieder geval een hoop lol gehad, gezien de kraaienpoten rond zijn ogen.

Christina Aguilera

Hoewel ze nog steeds een eigen stijl heeft, komt ze deze dagen een stuk minder ordinair voor de dag dan in 2001. Haar kapsel is classy en de glitteroogschaduw heeft ze omgeruild voor een simpel lijntje eyeliner.

Ashton Kutcher

Oehlala, wat is Ashton veranderd. Zijn oversized sportshirt en lange haren heeft hij gedumpt en ingeruild voor een volwassen look. Zou Demi Moore te maken hebben met deze stijlverandering?

Salma Hayek

Tien jaar geleden probeerde ze er waarschijnlijk sexy uit te zien met haar ultra korte topje, nu ze een veertiger is en een kind heeft gekregen, ziet Salma Hayek er stijlvoller uit dan ever.

Britney Spears

Britney was allang doorgebroken in 2001 en met haar carrière begon het net neerwaarts te gaan. Nu ze weer helemaal happy is heeft ze de zelfbruiner vaarwel gezegd, blonde extensions uitgegooid en kan ze weer lachen. Maar soms laat haar stijlgevoel nog te wensen over...

Cameron Diaz

We vergeten bijna dat Cameron Diaz alweer bijna veertig jaar wordt. Het lijkt net alsof de blonde actrice er in tien jaar tijd geen rimpel bij heeft gekregen.....

Catherine Zeta-Jones

Een flink aantal jaar geleden zag Catherina Zeta-Jones er al prachtig uit op de Oscar uitreikingen en nu, in 2010, ziet ze er nog steeds zo mooi en sophisticated uit.

Drew Barrymore

Op wat liefdes na (in 2001 scheidde ze namelijk van Tom Green) is Drew Barrymore niets veranderd. Ze heeft nog steeds een jeugdige uitstraling, waarmee ze op de rode loper alle aandacht trekt.

Charlize Theron

Ik zie bijna geen verschil met tien jaar geleden en nu. Als de rimpeltjes zich bij Charlize Theron de komende jaren nog niet laten zien, dan kan ze nog lang mee voor Hollywoodbegrippen.

Dakota Fanning

Kindsterretje Dakota Fanning gaat alweer bijna tien jaar mee in de showbizz. Stond ze toen nog verlegen in een T-shirtje op de rode loper, tegenwoordig speelt ze in de bioscoophit Twilight en poseert ze als een echte vamp voor de camera's.

Denise Richards

Denise Richards wordt al bijna veertig, maar daar wil deze mooie blondine niets van weten. Naast het feit dat ze haar wilde manen heeft ingeruild voor een wat zachtere look, oogt ze nog fris en jong.

Heidi Klum

Tien jaar geleden was Heidi Klum een veelgevraagd model en was ze een single mom van dochtertje Leni. Nu is ze getrouwd met Seal, presenteert ze Project Runway en loopt ze drie kinderen later nog steeds shows voor het lingeriemerk Victoria's Secret.

Jennifer Aniston

Naast haar scheiding met Brad Pitt is alleen het haar van Jennifer veranderd. En beschouw dat maar als compliment!

Jennifer Garner

Jennifer Garner is geboren met de gave dat ze er jaren jonger uit ziet dan dat ze werkelijk is. Op de linker foto is ze 28 maar lijkt het net een puber en op de rechterfoto is ze bijna veertig en ook dat zou je niet zeggen!

Johnny Depp

Geloof het of niet, maar Johnny Depp was tien jaar geleden (eventjes) blond. Tegenwoordig behoudt hij liever zijn natuurlijke haarkleur, maar laat hij het nog steeds groeien tot over zijn oren.

Julia Roberts

Als dertiger was Julia Roberts in de bloei van haar leven. Zo speelde ze in een aantal goedbekeken films en had ze dates met bijna heel Hollywood ;-) Tegenwoordig doet de actrice het wat rustiger aan en besteedt ze haar tijd liever met haar gezin.

Reese Witherspoon

Tien jaar geleden brak Reese Witherspoon net door met de film Cruel Intentions. Nu is ze een Hollywood A-ster, is ze in het bezit van een Oscar en zien we een zelfvertrouwde en stralende vrouw staan.

Sarah Jessica Parker

Tien jaar geleden had ze waarschijnlijk niet gedacht dat Sex and the City zo'n succes zou zijn en dat haar karakter Carrie een van de grootste stijlicoonen zou worden die we ooit gekend hebben. Na zes seizoenen SATC en twee films later heeft Sarah wel wat geleerd over mode en weet ze hoe ze zich moet kleden op de rode loper.

Justin Timberlake

Tien jaar geleden was hij nog het broekie in de boyband *NSync en had niemand gedacht dat hij van dat imago af zou komen. Toch is hem dat gelukt en kan hij gerust zeggen dat zijn solocarrière gelukt is. Ook qua looks ziet de zanger eruit om door een ringetje te halen.

Nicole Kidman

Had ik het in de intro nog over botox; Nicole is een goed voorbeeld van iemand die niet graag oud wordt met rimpels en groeven in het gezicht. Waarschijnlijk wil ze niet als oma aangezien worden als ze haar dochtertje van de crèche haalt.... Botox-alarm!

Vind jij de celebs nu mooier dan tien jaar geleden of omgekeerd?

Door Gabriella

Foto's: Zimbio