De blogs van celebs

News door Redactie

Als je er al celeb deze dagen echt bij wilt horen, dan is een twitteraccount alleen niet voldoende. Bloggen is namelijk een nieuwe trend die heerst onder menig celeb. Hier een aantal van deze blogs.

Kanye West

Kanye West staat niet bekend om zijn vlotte pen en daarom gebruikt hij zijn blog liever om mooie foto’s en kunst te publiceren. Muziekclips, kunst, fotografie, exposities en mode zijn de onderwerpen die je veel op zijn blog tegen zult komen.

Blog: KanyeUniverseCity.com   

Jenna Fischer

Als je the Office kijkt komt deze naam je misschien bekend voor: Pam Beesly. Deze rol wordt gespeeld door Jenna Fischer. Erg apart: Jenna heeft haar blog vernoemd naar haar rol in the Office. Op haar blog vertelt ze de lezers o.a. over grappige en leuke gebeurtenissen op de set, haar rode loper outfits en haar favo lunchrestaurants.

Blog: MySpace.com/PamBeesly

John Mayer

Voor John Mayer is zijn blog een uitlaatklep voor alles wat hij leuk vindt, van grappige foto’s tot zijn favo muziek. Ook heel grappig zijn de quotes van John: "Sometimes I get the itch to go out for a drink thinking I might miss meeting the woman of my dreams, but then I realize the woman of my dreams isn't at a bar at 12:36 on a Wednesday morning."

Blog: JohnMayer.com/blog

Taylor Swift

De fans van Taylor Swift kunnen op haar blog dingen leven die haar in haar dagelijkse bestaan bezig houden. Citaten van haar familieleden, tot leuke foto’s die ze tijdens het reizen maakt.

Blog: MySpace.com/TaylorSwift

Lourdes Leon

Als dochter van Madonna wordt fashion je met de paplepel ingegoten. Lourdes heeft zelfs het ‘trendsetter-gen’ van haar moeder geërfd. Op haar blog schrijft ze artikelen over de laatste fashiontrends en over haar favo outfits op de rode loper.

Blog: Blog.MaterialGirlCollection.com

Tyra Banks

Tyra Banks is wat je noemt een manusje-van-alles. Model, presentatrice en nu dus ook een fervent blogster. Op haar blog geeft ze onder andere tips aan onzekere meiden voor een positiever zelfbeeld en ze vertelt over alles wat ze meemaakt.

Blog: Tyra.com

Door Gabriella

Foto's: Zimbio