News

Gastrol voor celebs bij Gossip Girl

Bij Gossip Girl hoort natuurlijk roddelen en rondom de serie wordt heel wat geroddeld. Bijvoorbeeld over de celebs die een rol gaan spelen in Gossip Girl.

Zo zou Karl Lagerfeld een rolletje krijgen in de serie. Niet zo heel erg vreemd aangezien alle kleding in Gossip Girl zeer high fashion zijn! Toch is het echt een roddel. Karl is namelijk gezien met Blake Lively terwijl de opnames in Parijs bezig waren. Maar dat zou ook kunnen zijn omdat Blake daar een Chanel fotoshoot deed.. Hmm, spannend. Ik ben benieuwd wat Karl zou moeten zeggen in Gossip Girl, “Wow Serena, my dress looks great on you, love your long legs…”

Celebs bij Gossip Girl

Nog een bekende naam in fashionland: Rachel Zoe. Deze roddel is wel iets serieuzer, Rachel gaat als het goed is zichzelf spelen in de serie. Blair viert haar 20e verjaardag en daar moeten natuurlijk de nodige celebs aan mee helpen en langs komen. Er wordt ook gefluisterd dat Joe Zee van Elle langskomt bij Blair’s verjaardag..

Celebs bij Gossip Girl

Celebs bij Gossip Girl

Twitter is natuurlijk ook een geweldige bron voor roddels. Ivanka Trump, dochter van miljonair Donald Trump, twitterde “Jared (Ivanka’s man) en ik filmen vanochtend een aflevering van Gossip Girl. Spannend!”. Ik ben benieuwd of zij ook als zichzelf langskomen.

Celebs bij Gossip Girl

Eerder speelden onder andere Hilary Duff en Lady Gaga al een gastrol:

Celebs bij Gossip Girl

Celebs bij Gossip Girl

Vind jij het leuk als celebrity's een rol spelen in bekende series?

Bron: Styleite.com, Thehollywoodgossip.com, Crushable.com, Omgstars.com, Tvfanatic.com

Door Marit

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved