Geheime celebrity bruiloften

News door Redactie

Trouwen doen de meeste mensen met groot feest en veel bombarie. Voor veel celebs is hun hele leven al zo in de publiciteit dat ze ervoor kiezen om hun grote dag geheim te houden voor de media, en soms zelfs voor familie...

Gisele Bundchen en Tom Brady

Een maand nadat ze verloofd waren trouwden Gisele en Tom zonder dat er ook maar iemand bij was. Toch deden ze het een paar maanden later nog een keer (onofficieel) over met iets minder dan 25 vrienden en familieleden.

Geheime celebrity bruiloften

Jay-z en Beyonce

Rond Beyonce en Jay-Z zijn maandenlang roddels gegaan dat ze allang getrouwd waren. Toch werd het pas officieel bekend toen de twee een Wedding License aanvroegen in New York. Ze nodigden een paar goede vrienden uit en vierden het op het dakterras van Jay-Z’s huis.

Geheime celebrity bruiloften

Isla Fisher en Sascha Baron Cohen

Iedereen was zeer verrast toen dit grappige koppel in maart van dit jaar trouwde. Ze deden dit in Parijs met maar liefst zes gasten.. Isla mailde vervolgens haar vrienden: “Ik heb aan je gedacht terwijl het allemaal gebeurde. Maar Sascha en ik wilde gewoon geen gedoe, we wilden alleen samen zijn.” Gelukkig kwam het niet als een complete shock, Isla en Sascha zijn al acht jaar samen en hebben een dochter van twee jaar.

Geheime celebrity bruiloften

Vince Vaughn en Kyla Weber

Een makelaar, een acteur en een kleine bruiloft in Chicago. Volgens een vriend kon het voor Vince en Kyla niet beter dan dat.

Geheime celebrity bruiloften

Claire Danes en Hugh Dancy

Deze twee acteurs hebben hun bruiloft heel goed verborgen kunnen houden voor het oog van de media. Ze trouwden in Frankrijk en er waren een paar vrienden en familie aanwezig. De media kwam er pas weken later achter dat de twee getrouwd waren..

Geheime celebrity bruiloften

Scarlett Johansson en Ryan Reynolds

Zelfs als de twee uit de sportclub komen doen ze sneaky.. En zo ook met hun bruiloft. De twee kozen ervoor om in een afgeschermd gebied in de wildernis te trouwen onder toeziend oog van een paar vrienden en familieleden.

Geheime celebrity bruiloften

Mariah Carey en Nick Cannon

Er werd eerst een hele poos gedacht dat de roddels rondom het huwelijk van Mariah en Nick niet waar waren maar gewoon.. Tja, roddels. Toch waren ze wel echt getrouwd in het geheim ergens op een eiland. Romantisch!

Geheime celebrity bruiloften

Julia Roberts en Danny Moder

Deze bruiloft was zelfs voor de gasten een verassing. Julia en haar cameraman Danny hadden familie uitgenodigd voor een 4th of july feestje. Eenmaal daar bleek dat het een bruiloft was! De twee trouwden in een ceremonie van 20 minuten. Wat een vluggertje..

Geheime celebrity bruiloften

Ellen Pompeo en Chris Ivery

Ze zei het al eerder: “Het huwelijk is alleen een papiertje. Ik heb geen grote jurk en 400 gasten nodig om mijn liefde voor Chris te laten zien”. Zo gezegd zo gedaan. De twee trouwden in de New York City Hall zonder enige gasten.

Geheime celebrity bruiloften

Bron: Zimbio.com

Door Marit