De beroemdste 'mugshots' van celebs

News door Redactie

Wanneer je beroemd bent, zoals Paris Hilton of Lindsay Lohan, wordt je continue achtervolgd door paparazzi en kun je door je bekendheid soms naast je schoenen gaan lopen. Vaak denken ze: 'mij kan niets gebeuren!’. Zonder blikken of blozen kruipen sterren soms onder invloed achter het stuur of ze worden in verleiding gebracht drugs te gebruiken tijdens een feest...

De groep die de verleiding niet kan weerstaan, wordt in de boeien geslagen of komt er vanaf met een boete. Maar een mooie ‘mugshot’, een foto die genomen wordt op het politiebureau, krijgen ze allemaal!

Fasten your seatbelts en kijk mee naar een aantal grappige en ook zeer onfraaie mugshots…

mugshots celebs

De rapper 50 Cent werd in 1994 opgepakt voor het handelen in drugs. Hij was toen 19 jaar oud. Wat een jochie..

mugshots celebs

Het is even zoeken, maar dit is de legendarische soulzanger James Brown. Een wilde mugshot foto, met coupe de all-over-the-place!

mugshots celebs

Zelfs de brave Multi-miljardair en Microsoft man, Bill Gates werd in 1977 opgepakt na een verkeersovertreding.

mugshots celebs

Tijdens de feestdagen in december 2006 hadden automobilisten melding gedaan van een zwarte Mercedes die aan het spookrijden was op de snelweg. Die spookrijder bleek Nicole Richie te zijn. Ze was onder invloed van alcohol achter het stuur gekropen. In juli 2007 bleek zij wederom onder invloed te zijn, dit keer van Marihuana en Vicodin. Ze moest 4 dagen brommen in de cel, maar werd na 82 minuten celstraf alweer vrij gelaten.

mugshots celebs

Nick Hogan, bekend van MTV’s reallife-soap Hogan’s Knows Best, was in augustus 2007 betrokken bij een ernstig auto-ongeluk in Florida. Nick reed te hard in een gele Toyota en botste tegen een vangrail en palmboom. De 22-jarige bijrijder droeg geen veiligheidsgordel en belandde voor de rest van zijn leven in een verzorgingstehuis. Nick werd veroordeeld tot acht maanden gevangenisstraf.

mugshots celebs

mugshots celebs

Paris Hilton is een bekende bij de politie. Paris werd in september 2006 gearresteerd wegens rijden onder invloed. Haar rijbewijs werd tijdelijk ingenomen, en tevens kreeg zij een proeftijd van drie jaar plus een boete van 1.500 dollar.

In januari 2007 werd mevrouw weer van de weg geplukt toen zij met een ingetrokken rijbewijs achter het stuur was gekropen. De hotelerfgename is opgepakt toen zij 70 kilometer per uur reed in een zone waar 35 is toegestaan. Paris mocht voor 45 dagen de bak in, wegens het overschrijden van haar proeftijd. Uiteindelijk heeft ze er 23 dagen doorgebracht.

mugshots celebs

Voormalig Backstreet Boy Nick Carter heeft ook een D.U.I. aan zijn broek hangen. Hij is, net als zoveel bekende Hollywood tieners, opgepakt wegens het rijden onder invloed.

mugshots celebs

Melrose Place actrice Heather Locklear werd opgepakt in september 2008 door de Santa Barbara politie. Deze mooie mugshots werd genomen van de actrice, wegens verdenking van rijden onder invloed.

mugshots celebs

Acteur Mel Gibson is de zoveelste onder de sterren die werd gearresteerd wegens het rijden met een slok op. Reden genoeg dacht Mel, om de agent uit te schelden. Oei.. dat moet je natuurlijk nooit doen!

mugshots celebs

Michael Jackson kon zich niet verstoppen achter een masker, sjaaltje of capuchon toen de politie hem op de foto zette. De popster werd destijds verdacht van kindermisbruik.

mugshots celebs

Op 3 oktober werd OJ Simpson schuldig bevonden aan een gewapende overval.

mugshots celebs

Acteur Shia LaBoeuf stapte in 2007 met een flinke borrel achter het stuur.

mugshots celebs

mugshots celebs

mugshots celebs

O jeetje, waar te beginnen? Lindsay Lohan is een echt boefje, met een ‘record’ waar je u tegen zegt. Hier gaan we dan: In mei 2006 werd Lindsay voor het eerst gearresteerd voor het rijden onder invloed. Ze verloor de controle over het stuur en reed de stoep op. Tevens vond de politie van Beverly Hills cocaïne in haar auto.

In juli 2006 was het raak voor een tweede keer, ze reed wederom met een slok op. Ze weigerde de alcoholtest ter plaatse en werd meegenomen naar het bureau. Daar zakte ze voor haar test. Toen zij werd gefouilleerd, vonden ze coke in haar broekzak. Dat resulteerde in een proces verbaal wegens cocaïnebezit, rijden onder invloed en rijden met een verlopen rijbewijs.

In juli 2010 moest zij haar straffen uitzitten. De actrice werd ingerekend voor 90 dagen, maar werd eerder vrijgelaten.

mugshots celebs

In december 2007 werd Mischa Barton gearresteerd in Hollywood. Ze reed onder invloed, zonder geldig rijbewijs en met een kleine hoeveelheid marihuana op zak.

mugshots celebs

Gossip Girl acteur Chace Crawford werd aangehouden terwijl hij in het bezit was van marihuana.

mugshots celebs

Deze foto is gemaakt toen Kiefer Sutherland in 2007 begon aan een celstraf van 48 dagen. Hij werd meerdere malen aangehouden voor rijden onder invloed..

mugshots celebs

Home Alone’s Macauley Culkin is gearresteerd voor het in bezit zijn van 17 gram marihuana en de medicijnen Xanax en clonazepam.

mugshots celebs

Acteur Matt Dillon heeft in 2008 een snelheidslimiet overtreden, waarna de politie hem aanhield.

mugshots celebs

Tijdens de kerstdagen in 2009 werd acteur Charlie Sheen aangehouden door de politie in Aspen wegens verdenking van huiselijk geweld...

mugshots celebs

Khloe Kardashian poseerde charmant toen zij werd vastgelegd op camera wegens het rijden onder de invloed van alcohol.

Voor welke 'mugshot' zou jij je het meeste schamen?

Foto's: starlounge, rtlboulevard

Door Marjolein