Celebrity BFF’s

News door Redactie

Sommige celebs beginnen een tvshow om een BFF te vinden (toch, Paris?). Maar een echte vriendin vind je natuurlijk niet op die manier. Sommige celebs weten hebben zelfs al jaren dezelfde best friend!

Tyra Banks en Kimora Lee Simmons

Celebrity BFF’s

Deze twee dames hebben elkaar ontmoet op de catwalk en zijn daar vriendinnen geworden. Ze maakten samen de weg naar de roem mee en werden allebei iconen in de fashion wereld. Tyra heeft nog geen kinderen, maar ze is wel peetouder van Kimora’s dochtertje Ming Lee.

LaLa en Ciara

Celebrity BFF’s

Als collega-zangeressen en vriendinnen zijn ze heel dik met elkaar. Ze gaan samen feesten, uit eten, dansen en winkelen. Kortom, alles wat vriendinnen met elkaar doen. Over deze dames wordt zelfs gezegd dat ze op elkaar beginnen te lijken. Tja, waar je mee omgaat word je mee besmet!

Kelly Rowland en Brandy

Celebrity BFF’s

Ruzie hebben ze al gehad, Brandy vond dat Kelly teveel vastzat aan de Knowles clan (van Beyonce), maar dat hebben ze weer bijgelegd. Het verleden is gebeurd en daarom hebben de meiden elkaar weer bij de hand gepakt. Letterlijk en figuurlijk, want ze worden overal hand in hand gespot.

Oprah en Gayle King

Celebrity BFF’s

Iedereen wil wel de beste vriendin van Oprah zijn, maar Gayle heeft die titel de laatste 25 jaar stevig vastgehouden. Ze zijn zowel op professioneel (Gayle is hoofdredacteur van O Magazine!) als persoonlijk gebied heel close. Zo close dat er zelfs werd gespeculeerd dat ze een romantische relatie hadden..

Lil’ Kim en Lisa Raye

Celebrity BFF’s

Deze bad ass chicks in de muziekbusiness hebben elkaar al snel gevonden. Niet heel gek, want ze houden er allebei van om flink in de aandacht te staan. En dan vooral met heel veel drama. De twee zijn afgelopen jaar samen op vakantie geweest. Toch bijzonder dat er toen geen gekke dingen zijn gebeurd.

Alicia Keys en Queen Latifah

Celebrity BFF’s

Niemand wist dat ze vriendinnen waren, totdat Alicia een shout out gaf aan Queen Latifah op de BET Awards 2010. Zij was ook één van de weinigen die bij de kleine bruiloft van Alicia en rapper Swizz Beatz aanwezig was.

Katy Perry en Rihanna

Celebrity BFF’s

Of ze al lang vriendinnen zijn weet eigenlijk niemand, maar dat ze BFF's zijn is een feit. Rihanna organiseerde zelfs een vrijgezellenfeestje voor Katy.

Monica en Keyshia Cole

Celebrity BFF’s

Ze hebben samen een duet uitgebracht en ze zijn de peetouders van elkaars kinderen. Monica en Keyshia zijn echte besties!

Beyonce en Gwyneth Paltrow

Celebrity BFF’s

Als je vriend een goeie vriend heeft, dan komt automatisch zijn vriendin een keer over de vloer. Zo kwam het dat Gwyneth in 2006 bij Jay-Z en Beyonce over de vloer kwam. Haar man, Chris Martin (van Coldplay) is namelijk heel goed bevriend met Jay-Z. B en Gwyneth konden het zo goed met elkaar vinden dat ze ook samen op vakantie zijn gegaan.

Heb jij ook een BFF? En hoe belangrijk is een goede vriendin eigenlijk voor jou?

Bron: Essene.com

Door Marit