Audities van de celebs

News door Redactie

Niet elke acteur krijgt de rol waar hij of zij auditie voor doet. Soms is het puur geluk maar meestal hebben ze er hard voor moeten werken. Je moet goed je teksten doornemen, en je proberen in te leven... en dan maar hopen dat je van alle spanning geen black out krijgt. Castings zijn meestal zenuwslopend, want de rollen in Hollywood liggen niet voor het oprapen.

En dan heb je een goede indruk gemaakt tijdens je auditie, en word je gebeld voor een 'call back', oftewel een tweede auditie ronde. Dat kan ook nog, en dat maakt het al helemaal spannend. Kijk mee naar beroemde acteurs en actrices, die voor hun big break gewoon auditie hebben moeten doen.

Lauren Conrad
Toen MTV het idee had een realityserie te maken over Laguna Beach, brachten zij een bezoek aan de middelbare school van Lauren. Samen met andere klasgenoten werd Lauren gecast, een gesprekje waarin zij moest vertellen wie haar vrienden zijn, haar crush (Stephen) en haar concurrentie (Kristin). Kijk mee naar het casting filmpje van Lauren, die even uit de klas werd geplukt.

 

Lea Michele
Voor de nieuwe hitserie Glee deed Lea Michele auditie voor de rol van Rachel Berry. Kijk mee hoe zij het ervan af heeft gebracht!

 

JoJo & Emma Roberts
JoJo en Emma Roberts hebben vroeger samen in een film gespeeld, genaamd Aquamarine. Voor deze rol moesten zij auditie doen om te kijken of er chemie was tussen de twee dames. Inmiddels is het nichtje van Julia Roberts lekker aan het acteren en is JoJo een andere weg ingeslagen. Zij is zangeres geworden.

 

Selena Gomez
Selena is een grote Disney-hit met zang, dans en acteer kwaliteiten. Maar ook zij heeft auditie moeten doen om aan boord van het Disney schip te stappen. Kijk mee naar een hele jonge Selena.

 

Miley Cyrus
Wat een lief meisje, die Miley. Samen met haar vader deed zij een aantal jaar geleden auditie voor de rol van Hannah Montana. Ze is geen spat veranderd.

 

Rachel McAdams
Toen Rachel McAdams auditie deed voor de romantische film The Notebook, wist zij nog niet dat het een groot succes zou gaan worden. Elk meisje heeft deze klassieker wel eens gezien. Kijk mee hoe Rachel’s auditie voor de rol van Allie destijds is gegaan.

 

Madonna
Popicoon Madonna deed op 21-jarige leeftijd (in 1982) auditie voor Fame.

 

Taylor Momsen
Taylor Momsen’s auditie voor de rol van Jenny Humphrey in Gossip Girl.

 

Chace Crawford
Toen Chace Crawford auditie deed voor de rol van Nate Archibald in Gossip Girl moest hij een gesprek tussen Nate en Chuck Bass uit zijn hoofd leren.

 

Ed Westwick
Ed Westwick wilde dolgraag de rol van Chuck Bass spelen. Hij zette zijn eigen Britse accent opzij en sprak moeiteloos Amerikaans.

 

Britney Spears
Een kleine impressie van een kleine Britney Spears. Ze is helemaal in haar nopjes en gooit er zonder enige moeite een hoge noot uit.

 

Jonas Brothers
Ze kunnen goed zingen, maar kunnen ze ook acteren? Dat vroeg Disney zich af toen zij de broertjes hadden benaderd voor een televisieserie. Ze riepen Joe, Nick en Kevin naar hun kantoor om auditie te doen.

 

Demi Lovato
Demi deed auditie voor de serie Sonny With A Chance, waarin zij tegenwoordig de hoofdrol speelt.

 

Carice van Houten
En last but not least, een grappige auditie van Carice van Houten. Voor het Nederlands Film Festival deden Nederlandse acteurs auditie als promo voor Youtube. Kijk mee naar Carice, die zich goed weet in te leven. En per ongeluk over haar mooie Louboutins loopt..

 

Van welke celeb zou jij graag een auditietape willen zien?

Door Marjolein