Genante modellenfoto's van celebs

News door Redactie

Veel acteurs en actrices zijn hun carrière begonnen met modellenwerk. Je bent jong en onbezonnen, en je doet alles voor geld en publiciteit. Tja, dan kan daar wel eens een gênante foto tussen zitten...

Chace Crawford kende ik eigenlijk niet voor Gossip Girl. Eenmaal in de serie is hij uitgegroeid tot één van de mooiste mannen in Hollywood. Toch begon ook hij ooit als een gewoon model. Wij denken dat Chace met deze foto meer in trek is bij de mannen...

Oh mon dieu! Robert Pattinson! Wat heb je jezelf aangedaan? Wij vinden dit toch meer een vrouwenpose.. en watskeburt met dat broekje, of is het een boxershort?

Dat ijskoude blauw, de husky en de snoezige blik van Ian Somerholder maken dit wel een beetje een foute foto. Toch vind ik deze wel de minst erge van het rijtje. Zijn het dan toch die ogen?

Wat zou Sarah Michelle Gellar gedacht hebben bij deze fotoshoot? “Joepie! Ik heb rolschaatsen aan! Laat ik me nu ook gaan gedragen als een 12-jarige!”. De pose en de staart bovenop haar hoofd maken het plaatje compleet.

Wat is jouw meest gênante foto?Door Marit