Dita Von Teese onherkenbaar met Halloween

News door Redactie

Dita Von Teese ziet er altijd uit als een mooie Burlesque dame. De haren altijd netjes gekapt, make-up goed op het gezicht en natuurlijk haar ‘signature’  rode lippen. Maar met Halloween gaat Dita helemaal los…

Dita Von Teese onherkenbaar met Halloween

Normaal gesproken begint Dita’s dag met sporten. “Ik ga naar Pilates of ik ga een stuk fietsen. Dan kom ik thuis om te douchen en vervolgens doe ik mijn haar in een simpele Franse knot of chignon. Een beetje poeder, rode lippen en een grote zonnebril. Om mijn look af te maken trek ik een jurk aan met ballerina’s of hakken. Het is maar net wat voor dag het wordt."

Als Dita weet dat ze gefotografeerd kan worden doet ze natuurlijk iets meer haar best. “Het kost me iets meer tijd als ik weet dat er foto’s gemaakt worden. Ik doe iets meer make-up op op bijvoorbeeld. Toch ben ik nooit langer dan anderhalf uur bezig met voorbereiden. Ik heb dan ook geen stylist en ik doe ook mijn eigen make-up”.

Grappig! Eigenlijk verwacht je dat niet van de altijd tiptop geklede Dita. Maar het leukste nieuwtje is hoe Dita zich onlangs verkleedde voor Halloween…

Dita Von Teese onherkenbaar met Halloween

“Elk jaar met Halloween verkleed ik me als een gewoon meisje. Dit jaar had ik jeans aan, een soort Ugg-boot, een T-shirt, een blonde pruik en natuurlijk een zongebruinde huid… Ik ging naar een groot feest hier in L.A. en ik was helemaal undercover, het was geweldig. Niemand zag dat ik het was.”

Wat een grap! Wij vinden het echt een superleuk idee van Dita. Maarja, nu haar geheim verklapt is zullen de persmuskieten haar volgend jaar vast wel doorhebben.

Wat vind jij van Dita’s Halloween outfit? Herkende jij haar?!

Bronnen: Styleite.com, Zimbio.com

Door Marit