Interview met Lauren Conrad

News door Redactie

In een interview met Teenvogue vertelt Lauren Conrad over haar nieuwe reality serie. “Deze keer ligt de focus op mijn baan, en ook al is dat nog steeds persoonlijk voor me, nu kan ik daarnaast ook nog een leven hebben dat alleen van mij is.”

Interview met Lauren Conrad

De nieuwe reality serie draait voornamelijk om het lanceren van een nieuw modehuis wat Lauren Paper Crown wil gaan noemen. Daarnaast krijgen we natuurlijk ook te zien waar Lauren, zakelijk, allemaal nog meer mee bezig is. Zo is deze bezige bij net klaar met het schrijven van haar derde roman en het maken van een stijlboek. Ondanks alle drukte ziet Lauren het helemaal zitten om weer te gaan filmen. “Dit wordt de eerste keer dat ze echt gaan laten zien wat de show voor mijn bekendheid heeft gedaan.” In de eerste scene van de serie gaan we dan ook een schreeuwende menigte fans bij een boek signering zien. Lauren; “en dat is niet het enige wat anders is. Deze show draait echt alleen om mijn werk”.

En dat is stiekem natuurlijk wel jammer. Want hoe pijnlijk het soms ook was, Laurens up’s en downs hebben ons jaren lang in de ban gehouden. Vriendjes kwamen en gingen en ook vriendinnen bleken niet altijd te vertrouwen. Lo Bosworth, Stephanie Pratt en Sophia Rossi zijn de enige vriendinnen die Lauren heeft overgehouden aan de show. “Ja, dat is echt zo. Iedereen leeft nu gewoon een heel ander leven. Ik denk dat het de show was die ons bij elkaar hield”. Gelukkig in de liefde is Lauren na The Hills wel geworden. Met acteur Kyle Howard is er voor Lauren eindelijk een echte gentleman in haar leven.

Interview met Lauren Conrad

Interview met Lauren Conrad

En dat is voor Lauren na alle teleurstellingen in The Hills toch wel een verademing. Sowieso heeft Lauren het van al haar Hills-collega’s toch wel het beste voor elkaar. Waar de anderen zijn gevallen voor de verleidingen van Hollywood bleef Lauren sterk in haar schoenen staan. Zo besloot ze zelfstandig om uit The Hills te stappen. “Ik zei tegen mezelf, ik heb gedaan wat ik kon doen zonder er ongelukkig van te worden. Ik moet vertrekken voordat ik gek wordt.” En dat was heel verstandig van Lauren. Na, en waarschijnlijk ook door, haar vertrek daalden de kijkcijfers gigantisch. Al snel was het einde van The Hills in zicht.

Voor Lauren het definitieve einde van een belangrijke periode in haar leven. Want waar ze ooit als 17-jarig meisje meer gaf om vriendjes en een zongebruinde huid, heeft ze nu als 24-jarige een heel imperium om haar persoontje weten te bouwen. En als we de komende reality serie moeten geloven zijn we nog lang niet af van miss Conrad.

Interview met Lauren ConradHoe de realityserie gaat heten, is nog onbekend. Ga jij kijken?

Bronnen: Teenvogue.com, Coolspotters.com

Door Marit