Exit prins William, hallo Harry!

News door Redactie

In Engeland mogen ze dan tears of joy huilen omdat hun prins William EIN-DE-LIJK gaat trouwen. Wij huilen omdat een knappe, vrijgezelle prins verloren gaat. Gelukkig zijn er nog genoeg andere vrijgezelle prinsen. Dames, de jacht is geopend!

Exit prins William, hallo Harry!

Naast prins William hebben we natuurlijk ook nog het leuke broertje Harry. Al moet je er wel van houden, Harry is namelijk een echte bad boy. Hij kan het zich veroorloven. Met een erfenis van een paar miljoen zijn de vrouwen toch niet bij hem weg te slaan.

Exit prins William, hallo Harry!

Terug op de markt van vrijgezelle prinsen is prins Carl Philip van Zweden. Na een relatie van tien jaar zou je het niet meer verwachten, maar hij was het zat, halleluja! Carl heeft in Stockholm grafisch ontwerpen gestudeerd is dus ook nog creatief. En sexy… Oh Lordy.

Exit prins William, hallo Harry!

Prins Philippos is een prins zonder sprookjespaleis. Zijn ouders mogen dan nog koning en koningin genoemd worden, een land om over te regeren hebben ze niet meer. Philippos timmert zelf wel genoeg aan de weg om een klein fortuin te verdienen. Ach, who needs a palace? Prinses genoemd worden is toch ook genoeg?!

Exit prins William, hallo Harry!

Val jij op Oosterse mannen? Dan is prins Azim misschien wel wat voor jou. Deze prins is vierde in de lijn van troonopvolgers en hoeft eigenlijk niet zoveel te doen voor zijn poen. En poen heeft hij wel! Hij spendeerde alleen aan de bloemen voor zijn 26e verjaardagsfeest al 100.000 dollar…

Exit prins William, hallo Harry!

In ons buurland zijn er zelfs nog twee vrijgezelle prinsen! De 18-jarige Joachim en de 24-jarige Amedeo zijn geboren in België maar wonen voornamelijk in New York. Amedeo was zelfs zo sportief om daar de marathon te lopen, en dat is zeker geen makkie.

Voor nog meer knappe prinsen klik je hier. Naar wie gaat jouw voorkeur uit?

Bronnen: People.com, Thedailybeast.com

Door Marit