Jake Gyllenhaal en Anne Hathaway naakt

News door Redactie

Actrice Anne Hathaway en acteur Jake Gyllenhaal gaan met gemak uit de kleren om hun nieuwe film ‘Love And Other Drugs’ te promoten. Het resultaat? 3 mooie ‘naakt’ covers voor het magazine Entertainment Weekly.

jake anne naakt

Het schijnt dat de twee sterren geen moeite hadden uit de kleren te gaan en goed met elkaar en de fotograaf konden opschieten.

In het interview van Entertainment Weekly vertelt Anne Hathaway dat ze wel zenuwen had om de naaktscène voor de film te draaien. ‘’Het is beschamend om naakt te gaan voor de ogen van vreemden. Ik ga niet zonder reden in een bikini naar het strand.’’, aldus Anne Hathaway.

jake anne naakt

jake anne naakt

jake anne naakt

De afgelopen maanden verscheen de volgende foto van Jake op het internet. Maar bij nader onderzoek blijkt het een goed staaltje photoshop te zijn geweest...

anna jake naakt

In de film ‘Love And Other Drugs’ zijn Maggie (Anne Hathaway) en Jake (Jake Gyllenhaal) levensgenieters die beide veel bekijks hebben. Wanneer zij elkaar tegen het lijf lopen, begint een zorgeloze relatie en raken zij verslaafd aan de liefde en elkaar.

Trailer 'Love And Other Drugs':

 

Love And Other Drugs wordt vanaf januari verwacht in de Nederlandse bioscopen.

Wat vind jij van deze lieve and steamy covershoot?

Door Marjolein