News

De leukste twitteraccounts van de celebs

De twittertrend is ook de celebs niet ontgaan. De ene twittert wat serieuzer dan de ander, maar vermakelijk is het zeker. Wij zetten de leukste ‘ tweeple’ voor je op een rij.

twitter1

Lindsay Lohan
Wanneer je denkt dat jouw leven op z’n kop staat; lees de tweets van Lindsay en je weet dat het met jou reuze meevalt. Ze is weer uit de afkickkliniek, dus wij zitten alvast klaar om te smullen van haar wilde leven.

Ashley en Mary-Kate Olsen
De kleine, superbekende tweeling twittert inmiddels. Ashley is het fanatiekst en heeft naast Twitter ook een eigen Facebookpagina. Het zijn persoonlijke tweets, dus zeker de moeite waard.

Karl Lagerfeld
De modekoning twittert niet veel, maar als hij twittert, is dat een weloverdachte, wijze les. En wie wil er nou geen lessen volgen van Karl?

twitter2

Demi Moore
Onder de naar Mrskutcher twittert Demi Moore er op los. Foto’s van haar en lover Ashton (aplusk) worden regelmatig online gezet en ze voeren regelmatig openbaar twittergesprekken.

Brody Jenner
Deze The Hills hottie twittert op dit moment vooral veel foto’s van zijn vakantie in Canada en Hawaii. Leuk, maar wij hopen stiekem op wat meer foto’s van zichzelf in zwembroek.

twitter3

Paris Hilton
Wij twijfelen soms of het Paris zelf is die haar tweets het net op zendt, maar toch is het de moeite waard om haar te volgen. Vooral wanneer je van schattige hondjes, roze auto’s en haar tassenlijn houdt.

Perez Hilton
Naamgenoot Perez heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Hij twittert hilarische filmpjes en had bijvoorbeeld als eerste de nieuwe demo van Britney Spears in handen.

Nicole Richie
Met Nicole in je timeline zul je regelmatig een lach op je gezicht krijgen. Ze mag misschien klein zijn, maar ze heeft een grote mond en maakt regelmatig haar man (Joelmadden) op een geweldige manier belachelijk.

twitter5
Coco, de hond van The Beckhams

Victoria Beckham
Ijskonijn Vic ontdooit op Twitter en lijkt een aardige vrouw. Haar kledinglijn is favoriet onderwerp, maar nu bekend is geworden dat zij een vierde Beckham-telg op de wereld gaat zetten zal daar vast wel over getwitterd worden.

Kim Kardashian
Kim vervolgt de reallife soap The Kardashians zelf op Twitter en geeft haar volgers bijna dagelijks een kijkje achter de schermen bij haar shoots.

Spencer Pratt
Dat Spencer ze niet allemaal op een rijtje heeft, wisten we al door zijn optreden in The Hills, maar zijn tweets zijn bijna nog lachwekkender. Hij lijkt de sappige en vaak idiote quotes zo uit zijn mouw te schudden.

Welke celebs volgen jullie met veel plezier?

Bron: Twitter

Door Esmée

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved