News

Creditcard van de Kardashians is een flop

De Kardashians zijn op dit moment razend populair. De zussen zijn hard bezig hun imperium flink uit te bouwen. Zij doen er alles aan om hun populariteit groter te maken. De creditcard die zij een tijdje geleden uitbrachten blijkt nu een enorme flop te zijn. Een flinke domper voor de meiden dus…

De gezusters Kardashian presenteerden een tijdje geleden vol trots hun eigen creditcard, de ‘Kardashian Kredit Kart’. Na een eigen kleding-, parfum-, en beautylijn, brachten zij op 9 november 2010 hun eigen creditcard uit. Het bedrijf Mobile Resource Card wilde graag met deze zakenzusjes in zee gaan, dus bedachten zij de ‘Kredit Kard’ met natuurlijk een foto van Kim, Khloe en Kourtney erop. Volgens de manager van het bedrijf Mobile Resource Card zou de creditcard een enorm succes moeten worden, hun eerdere gelanceerde lijnen waren immers ook een groot succes. ‘Shoppen wordt zo veel leuker!’ aldus de manager. Maar niets is minder waar. De creditcard rekent namelijk veel meer rente dan die van de concurrent.

Creditcardkardashians1

Het betaalpasje van de zussen is veel duurder dan van hun concurrenten. De rente is veel hoger en de kosten om het pasje te gebruiken zijn ook veel hoger.  Alleen het gebruik van de kaart kost al 60 dollar voor een half jaar en 100 dollar voor een heel jaar. Daarbij komt nog dat wanneer een gebruiker geld opneemt hij anderhalve dollar moet betalen en voor het checken van zijn saldo nog eens één dollar per keer. En alsof het nog niet genoeg was, moet bij het opzeggen van de kaart 6 dollar worden betaald. Dus voordat je geld op het pasje hebt gezet, is het er alweer af!

Deze hoge kosten van het pasje zijn natuurlijk niet voordelig voor de jonge gebruikers. Het is met zo’n pas heel gemakkelijk om vast te komen zitten aan de torenhoge kosten. De reality show ‘Keep up with the Kardiashians’ is op dit moment heel populair en er kijken vooral veel jonge mensen naar. In de serie wordt duidelijk hoe succesvol deze zusjes zijn en hoe ze iedere dag het geld over de toonbank smijten. Jonge meiden kijken tegen de sisters op en daarom willen zij de creditcard gebruiken. Of dit slim is, is nog maar de vraag. Op dit moment wordt de ‘Kardashian Kredit Kard’ van alle kanten bekritiseerd in de media. Veel websites en kranten schreven over de dure creditcard. Vele noemen het ‘schandalig’ dat zij jonge onervaren mensen zulke hoge kosten opleggen met de kaart. Op deze manier komen de zussen in een slecht daglicht te staan, hier worden de zussen dus totaal niet vrolijk van.

Deze negatieve aandacht is natuurlijk niet gunstig voor de zaken. Een advocaat van de zusjes zei tegen het US Magazine: ‘De Kardashians hebben heel lang en hard gewerkt om positiviteit uit te stralen, vooral naar jonge mensen toe’. De Kardashians zijn dan ook totaal niet blij met dit nieuws, want zo wordt hun imago natuurlijk zwaar aangetast. Kim is op dit moment de best betaalde reality-ster en wil dit natuurlijk graag zo houden.

Creditcardkardashians2

Kim, Khloe en Kourtney wilden dus zo snel mogelijk van de kaart af. De deal die zij met Mobile Resource Card hadden gesloten, is dan ook snel geannuleerd. De zusjes hopen dat hun eigen bankrekening niet is aangetast door dit fiasco. Zij zullen er natuurlijk alles aan doen om hun imago te redden.

Wat vind jij hiervan? Hoe zou jij je imperium willen uitbouwen, a la Paris Hilton, The Kardashians en de Olsen Twins?

Door Myrre

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved