Chord Overstreet van Glee

News door Redactie

Chord Overstreet, ook wel bekend als Sam Evens in Glee, is een groeiende acteur. Hij heeft al een aantal rollen in verschillende series en films gespeeld, maar kan ook heel goed zingen. Je ziet hem elke dinsdagavond van 20:30 tot 21:30 op RTL5. Wij hebben research gedaan naar dit zangtalent.

Chord

Chord werd op 17 februari 1989 geboren in Tennessee, Amerika. Hij is het derde kind uit een gezin van zes kinderen. Chord betekent in het Nederlands akkoord. Een akkoord zijn drie verschillende noten die samen één toon vormen. Zijn naam heeft dus al alles met muziek te maken. De ouders van deze Glee-acteur komen zelf ook uit de showbizz/muziekwereld. Zijn moeder is een make-up artist en zijn vader een zanger en songwriter.

Chord

Zijn ouders hebben hem altijd aangemoedigd om zijn droom te volgen, namelijk iets te doen in de muziekwereld. Toen hij nog maar een tiener was, bespeelde hij al drie instrumenten: de gitaar, de drum en de mandoline (een snaarinstrument). Zijn broer Nash, had dezelfde droom en zit in een band genaamd ‘Hot Chelle Rea’.

Chord

Helemaal links zie je Nash Overstreet.

Hier kun je het nummer ‘The Distance’ horen van de band ‘Hot Chelle Rea’.

Later gaat Chord ook acteren, hij heeft al een heleboel rollen in verschillende series gedaan. In 2009 speelt hij voor het eerst in een echte film, de thriller ‘The Hole’.

Nu speelt hij dus de rol van student Sam Evens, in de bekende serie Glee. In de serie zong hij onder meer ‘Billionaire’ van Bruno Mars en Travy McCoy.

Chord

Chord

Hieronder zie je Chord in Glee

Chord

Wat vind jij van hunk Chord Overstreet?

Door Myrre