De tatoeages van Lady Gaga

News door Redactie

Dat Lady Gaga tattoo’s heeft, is voor ons geen nieuws. Maar net als Rihanna, zit Lady Gaga letterlijk van top tot teen onder de ‘tekeningen’. Misschien is het vanwege haar ranke lijfje of haar crazy outfits, ze lijken in ieder geval minder op te vallen dan bij Rihanna.

Toch leert een snelle telling ons dat miss Gaga er maar liefst 8 heeft! Tijd om eens te kijken naar haar tatoeages en welke betekenis erachter zit.

de tatoeages van gaga

De meest bekende tatoeage van Lady Gaga is waarschijnlijk het peace-teken op haar pols. Ze liet deze zetten omdat ze enorm fan is van John Lennon. Hij zong vaak over vrede. Veel mensen zeggen dat de tattoo ondersteboven is gezet, maar Lady Gaga zegt dat hij goed staat als zij er naar kijkt, en dat is wat zij wilde.

de tatoeages van gaga

Op haar schouder had Gaga eerst alleen de grote bloem, later liet ze daar nog ‘Tokyo Love’ bij zetten. Die tattoo liet ze zetten nadat ze gefotografeerd was door de legendarische Japanse fotograaf Araki. Volgens de popster fotografeerde hij haar ziel. Araki ondertekende de polaroids met ‘Tokyo Love’, en die handtekening heeft ze over laten nemen op haar schouder.

de tatoeages van gaga

Op haar onderrug heeft Gaga een groot design met sierlijke lijnen en bloemen. De tatoeage was nog niet helemaal af, toen ze het voor elkaar kreeg om tattoo-Koningin Kat von D de laatste lijntjes te laten tekenen. Er bestaat zelfs beeld van haar tijdens die tattoo-sessie.

de tatoeages van gaga

Op deze foto zie je op haar schouder nog een klein hartje met daarin het woord ‘Dad’. Ze liet deze zetten voor haar vader, die een hartoperatie moest ondergaan. Hij vond het prima, zolang ze het klein hield. Tijdens haar Monster Ball Tour was er een video te zien van hoe ze haar tatoeage liet zetten.

de tatoeages van gaga

In Japan heeft Lady Gaga nóg een tatoeage genomen; Op haar bovenarm staat een Duitse tekst van haar favoriete filosoof Rainer Maria Rilke: ‘In the deepest hour of the night, confess to yourself that you would die if you were forbidden to write. Look deep inside your heart where it spreads its roots, the answer, and ask yourself, must I write?.

de tatoeages van gaga

De tattoo hierboven heeft ze later nog aangevuld met ‘Little Monsters’, als eerbetoon aan haar fans.

de tatoeages van gaga

Lady Gaga heeft op haar bovenbeen een tatoeage van een eenhoorn met daaromheen de tekst ‘Born this way’. Dit, natuurlijk, vanwege haar nieuwe album.

Persoonlijk vind ik tatoeages zo nu en dan best mooi. Wat vind jij van de tatoeages van Gaga?

Foto's: liveindia.tv, x17online, lady-gaga.us, eonline

Door Milou van Roon