Verhalen achter celebtatoeages

News door Redactie

Hoe komt Hayden aan een spelfout op haar rug? En waarom wil Penelope niets over de getallen 883 zeggen? Wij zochten de verhalen achter de tatoeages van de celebs op.

celebtattoos

David en Victoria Beckham lieten hun favoriete tatoeerder invliegen om een liefdestatoeage te laten zetten. Maar dat was niet de eerste tatoeage van Posh. Ze heeft als eerste vijf sterren op haar onderrug laten tatoeeren, die voor het koppel en hun drie zoontjes staan. Daar zal dan binnenkort een zesde sterretje bij moeten komen. Een van de andere inktplaatjes zijn de initialen van David op haar linker pols.

celebtattoos

De meeste sterren kiezen voor een tattoeage die makkelijk te verbergen is op de rode loper. Scarlett koos echter voor een kleurrijke, opvallende variant. Op haar linker onderarm staat een zonsondergang vereeuwigd met een ster in de lucht en een wolkje op de achtergrond. Het is uhhh, anders.

celebtattoos

De tatoeage van Penelope is voor alsnog een mysterie. Op haar rechterenkel heeft zij de cijfers '883' laten zetten. Bekend is dat acht en drie haar geluksgetallen zijn, maar daar blijft het ook bij. Doordat ze de cijfers liet plaatsen terwijl ze met Tom Cruise aan het daten was, gaan er er geruchten dat he te maken heeft met Scientology. Het enige dat Penelope daarover heeft gezegd is: 'De geruchten kloppen geen van allen. Ik denk niet dat het iemand kan schelen wat het wel betekent, het is mijn tattoo.

celebtattoos

Jessica Alba liet een bloem en een lieveheersbeestje van haar nek verwijderen, maar heeft nog wel een strik op haar onderrug en de Sanskrietse betekenis van lotus op haar rechterpols. 'Voor mij zijn het manifestaties van de geestelijke schoonheid die zowel met het Christendom als het Boeddhisme verbonden zijn', aldus Jessica.

celebtattoos

Helaas worden er ook weleens fouten gemaakt door tatoeerders. Hayden Panettiere is één van de ongelukkigen die met zo'n fout rond moet lopen. Op haar rug staat het Italiaanse gezegde 'Vivere senza rimipianti', dat 'Leven zonder spijt' zou moeten betekenen. Was het niet dat rimipianti, rimpianti moest zijn. De actrice reageerde nuchter: 'Ik vind het niet erg dat het verkeerd gespeld is, zolang ik het maar niet zie. Daarom vind ik het zo fijn dat hij op mijn rug zit!'

celebtattoos

Niet alleen de Beckhams hebben samen een liefdesplaatje. Newlyweds Katy en Russel Brand hebben aan de binnenkant van hun bovenarm 'Anuugacchati Pravaha' staan. 'Het betekent iets als "go with the flow" en dat is ook echt ons motto. We zijn een beetje cheesy maar dat zijn alle verliefde stelletjes nou eenmaal.' Dit was niet haar eerste tatoeage, ze had eerst al een aardbei op haar enkel en 'Jesus' op haar pols.  

celebtattoos

We schreven al eerder over de tatoeages van Lady Gaga en we laten je de leukste nog een keertje zien. Lady Gaga zette onder de tekst van filosoof Rainer Maria Rilke, 'Little Monsters' als eerbetoon aan haar fans. Daarna twitterde ze: 'Kijk eens wat ik gedaan heb gisteravond. Little Monsters staan voor altijd op mijn arm die de microfoon vasthoudt'.

celebtattoos

Celebs zijn ook weleens fan van elkaar. Megan Fox bijvoorbeeld. De actrice heeft heel wat tattoos, waaronder het gezicht van Marilyn Monroe op de binnenkant van haar arm. 'Ik ben best wel een grote fan van haar dus ik wil voor de rest van mijn leven best haar gezicht op mijn arm hebben.'

celebtattoos

Heidi Klum is niet bang om 'voor altijd' te zeggen. Ze liet de naam van Seal op haar arm zetten in de kleur van zijn huid. Daaronder zijn drie sterren getatoeëerd die voor hun kinderen staan. 'De bruine kleur is exact de kleur van de huid van Seal. Ik ben niet bang voor het permanente.', aldus Heidi.

Zou jij een tatoeage willen?

Bron foto's: Getty Images,Wireimage en Instyle.com

Door Esmée