Susie Bubble aan het woord

Fashion door Redactie

Het is altijd leuk om te zien hoe andere meiden zich kleden. Ter inspiratie of gewoon voor fun! Susanna Lau -voor de meeste bloggers beter bekend als Susie Bubble- drukte tijdens New York Fashion Week haar camera op play en maakte voor het starten van de shows nog even tijd om haar Fashion Week wardrobe met ons te delen!

bubble

Ze vliegt van Londen naar New York en van Milaan naar Parijs. Wat een luxe leventje heeft de internationale fashion blogger Susie Bubble! Ze is schrijfster, woont in Londen, is 27 jaar oud en naast het bijhouden van haar blog stylebubble.co.uk werkt Susie ook nog eens voor Elle, The Daily Rubbish en Dazed Digital en she loves fashion!

bubble

Susanna heeft haar bijnaam ‘Susie Bubble’ niet zelf bedacht. Deze heeft een vriendin haar gegeven omdat Susanna vaak in haar eigen wereldje leeft. Dus eigenlijk in een soort bubbel!

bubble

In 2006 begon deze fashionable lady haar blog en sindsdien zijn vele mode-bloggers groot fan van haar. Niet alleen om haar bijzondere kledingstijl, maar ook om haar leuke humor en interesse voor haar readers. Zo neemt Susie in haar hotelkamer in New York ook nog even de tijd om twitter –en andere vragen van haar fans te beantwoorden. Kijk mee:

Hebben jullie een favoriete blogger?

Door Evi