Blog van Esmee Denters

News door Redactie

Wij kennen haar natuurlijk allemaal: Esmee Denters. Esmee werd bekend met haar filmpjes op Youtube, waar zij covers van bekende artiesten zong. Ook Justin Timberlake zag haar filmpjes en inmiddels werken hij en Esmee samen. Esmee was als een van de eerste ontdekt via Youtube en dat heeft haar een heleboel goede dingen gebracht.

Op haar 17e begon ze met video’s posten en nu is ze een echte ster. Liedjes als ‘Love dealer’ en ‘ Outta here’  zijn heel bekend, zowel hier als in Amerika. Op bijna alle nummers van haar cd, zingt Justin himself mee. Jaloers? Nee joh, helemaal niet! Ps. Justin is trouwens net weer single. Zou hij samen met Esmee een leuk setje kunnen vormen? Wie weet...

esmeedentersblog

Esmee heeft ook haar eigen blog, genaamd 'That chick from Youtube'. Hier deelt ze al haar gedachten, fashionitems, verdriet, boosheid, grappige filmpjes en ga zo maar door. Ze schrijft dat ze eerst twijfelde om een blog te maken, omdat zij veel negatieve dingen over zichzelf had gelezen op internet. Wanneer zij een blog heeft, hebben mensen nog meer de kans om haar af te kraken.Maar ze is de negatieve aandacht zat en ze wil zich er niet meer aan storen, dus start ze haar eigen blog.

esmeedentersblog

Op haar blog schrijft ze regelmatig gevatte en grappige teksten over onderwerpen die haar bezighouden. Ook heeft ze nog steeds een eigen Youtube-kanaal met al haar filmpjes.

esmeedentersblog

esmeedentersblog

Wat vind jij van de blog van Esmee Denters?

Door Myrre