Wat vragen de celebs?

News door Redactie

Ze krijgen gratis kleding opgestuurd, ontwerpers staan in de rij om hun galajurken te sponsoren en bij restaurants of clubs hoeven ze nooit op een plekje te wachten. Toch vragen celebs fenomenale bedragen voor een kort optreden.

Je zou denken dat ze op een gegeven moment toch genoeg geld op hun bankrekening hebben staan. Maar toch kunnen de meeste celebs het niet laten die rekening nog wat extra te spekken.

snabbelssnabbels4

Beyoncé is zeker weten zo'n spekker. Ze kreeg onlangs twee miljoen dollar voor een tripje naar rijkeluiseiland St Barth -uhh dat zouden wij gratis doen?- en een paar jaar geleden kreeg ze maarliefst één miljoen dollar om wat nummers te zingen voor een prinses. Haar man Jay Z kan er ook wat van, hij kreeg twee miljoen dollar voor een optreden op St Barth tijdens oud en nieuw.

snabbels

Christina Aguilera vindt het hartstikke leuk om tijdens Halloween een optreden te komen geven. Als je dan wel even een miljoen naar haar overmaakt. Oja, en ze komt maar een uurtje. Dat komt dus neer op meer dan 16.000 dollar per minuut.

snabbels

Maar 16.000 dollar per minuut is nog niets voor Mariah Carey. De diva komt een serenade brengen voor een miljoen dollar. Ze verspreidt haar engelengeluid dan over vier nummers, en krijgt dus 250.000 dollar per nummer. Eat your heart out Christina!

snabbels

Dat celebs gratis in VIP-ruimtes komen, wisten we. Maar Paris Hilton maakt het wel heel bont. Wil je dat ze haar gezicht komt laten zien op je feestje? Dat kan, maar ze houdt daarna wel even haar handje op om 100.000 dollar te vangen.

snabbels

Cheryl Cole ontving 1,7 miljoen pond voor haar juryrol in X Factor. Niet gek, want dat is een half jaar werken. Maar voor een uurtje optreden vraagt de Britse schone ook gerust 250.000 pond.

snabbels

Ook Usher heeft de miljoenengrens al overschreden. Na een uurtje optreden op een privéfeestje, vroeg hij om een miljoen dollar. Misschien omdat hij kort geleden bestolen is voor een miljoen aan juwelen. 

Had jij dit soort fenomenale bedragen verwacht?

Bron foto's: Look.co.uk

Door Esmée