Selah Marley

News door Redactie

Het kon ook bijna niet anders. Wanneer je opa Bob Marley heet en je moeder Lauryn Hill is, ben je eigenlijk een geboren ster. Selah Marley belooft een grote naam te worden.

selahmarley

Kleine Selah

Moeder Lauryn Hill kennen de meesten wel van het nummer ‘Killing me Softly’dat zij zong toen ze nog bij de Fugees zat. Toen de zangeres zwanger werd stopte ze met muziek maken, omdat ze in alle rust haar kinderen op wilde voeden. ‘Ik wilde niet dan mijn kinderen zouden opgroeien in Hollywood, ik wilde niet dat ze deel uitmaakten van die wereld als ze nog jong waren.’ aldus Lauryn. Selah groeide daarom ook op in New Jersey, ver weg van al het glitter en glamour. Nu ze ouder is geworden, is dit helemaal anders.

Eigenlijk was het toen ze in haar wieg lag al duidelijk: met deze genen zal Selah een grote naam worden. Toch ambieert Selah geen zangcarrière omdat er door haar beroemde naam een hoge druk is. Selah: 'Het staat op mijn to-do-lijst. Mensen vertellen me altijd dat ik in de voetsporen van mijn moeder en opa moet treden, maar dan mag ik geen fouten maken door die familienaam.'

selahmarley

Twaalf jaar en klaar om beroemd te worden.

Gelukkig is Selah ontzettend knap. Met haar twaalf levensjaren poseerde ze al voor Teen Vogue en liep ze een modeshow voor warenhuis Macy's. De kleindochter van opa Marley wil namelijk graag model worden. Waarom? 'Ik weet het niet, camera's zijn gewoon leuk', aldus Selah. In Teen Vogue vertelde ze over haar stijlgevoel: 'Mijn stijl is altijd anders. Soms preppy, dan weer chic'.

selahmarleyselahmarley

Selah in Teen Vogue, een van haar eerste modellenklussen

Uiteraard twittert ze ook al, dit is het twitteraccount van Selah Marley.

Ben jij stiekem net zo nieuwsgierig als wij naar haar zangkunsten?

Door Esmée/Myrre