Scoop: Audrina Patridge's realityserie

News door Redactie

Na zes seizoenen vol liefdesdrama en backstabbing bitches is The Hills echt afgelopen. Het is dus hoog tijd voor Liz Gateley (executive producer bij MTV) en haar team om met een nieuw format op de proppen te komen.

Na de succesvolle MTV series Laguna Beach, 8th & Ocean, Run's House, The Hills én The City is het tijd voor iets nieuws en hebben zij The Hills brunette Audrina Patridge weten te strikken voor een nieuwe realityserie!

In april wordt de serie met Audrina Patridge in de hoofdrol uitgezonden in Amerika. Of de gelijknamige serie 'Audrina' binnenkort ook in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend. Amerikaanse highschool girls zitten, nu ze geen kijkje meer kunnen nemen in het leven van Lauren Conrad en Co., al met de knietjes opgetrokken voor de televisie in afwachting wat deze nieuwe serie hen zal brengen. Nog meer drama? Nee. Wel kan er opnieuw genoten worden van Audrina's glamorous leventje, maar ligt de focus vooral op haar veilige thuishaven: haar familie in Orange County. Een fijne plek om de loslopende sterren en extreme botoxfiguren van Los Angeles te ontvluchten en weer met beide benen op de grond gezet te worden.

Scoop: Audrina Patridge's realityserie

Scoop: Audrina Patridge's realityserie

Vlnr: Audrina Patridge, Whitney Port en Lauren Conrad

Kijk mee naar de promo van MTV's nieuwe realityserie 'Audrina'

 

Wij zijn nieuwsgierig geworden, jij ook?

Door Marjolein