Celeb schandalen

News door Redactie

De sterren worden nauwlettend in de gaten gehouden en dan komt er wel eens een schandaal boven water. Celebs zijn echt niet zo heilig als ze soms lijken, daar kun je je nog flink in vergissen. Het enige probleem is dat, wanneer ze een fout begaan, de hele wereld kan meegenieten.

Beroemdheden kunnen het zich eigenlijk niet veroorloven om een fout te begaan of om iets geks te doen, want zoiets wordt altijd gelijk door de media opgepakt. Ook de volgende zaken bleven niet onopgemerkt.

celeb schandalen

Kanye West vond het nodig om tijdens de MTV Awards een drama te veroorzaken. Taylor Swift kreeg een award en Kanye vond dat blijkbaar niet terecht. Terwijl Taylor mensen aan het bedanken was, stapte de rapper het podium op, trok de award uit haar handen en verkondigde dat de prijs eigenlijk voor Beyonce had moeten zijn. Later bood hij zijn excuses aan. Bekijk het schandaal op Youtube.

celeb schandalen

celeb schandalen

De Gossip Girl ster Chace Crawford was opgepakt wegens het bezit van marijuana. Met zijn onschuldige koppie, zou je zoiets niet van hem denken. Op het moment dat hij werd opgepakt reed hij in de auto van zijn vriend. Dit is dan ook de reden dat Chace kort daarna weer werd vrijgelaten. En als de Gossip Girl-acteur een jaar lang niet in aanraking komt met justitie, krijgt hij geen stafblad.

celeb schandalen

celeb schandalen

Snooki heeft in de bekende serie Jersey Shore al laten zien dat ze geen lieverdje is. Maar ook wanneer er geen camera bij is, verstoort Snooki de rust van haar omgeving. Zo werd ze opgepakt, omdat zij stomdronken op het strand liep en mensen lastig viel.

celeb schandalen

Sandra Bullock en haar man Jesse James leken zo’n perfect koppel. Bij het winnen van een award bedankt Sandra Bullock altijd haar man, tot ze erachter kwam dat hij al hun hele relatie vreemd ging. De timing kon niet slechter, ze hadden namelijk net samen een zoontje geadopteerd, toen Sandra erachter kwam dat haar man seksverslaafd was.

celeb schandalen

Dit ‘The Hills’ setje blijft ons steeds maar opnieuw verbazen. Eerst zagen we natuurlijk hoe Heidi zich liet ombouwen en hoe er bijna niks meer van haarzelf overbleef. Daarna deed het stel alsof ze gescheiden waren en ze stonden gelijk in alle roddelbladen. Een tijdje daarna kwam aan het licht dat Spencer en Heidi het hele gedoe hadden bedacht om de aandacht van de media te trekken. Het stel zit tegenwoordig helemaal aan de grond. Zo vertelden zij dat ze geen rooie cent meer hebben, al hun verdiende geld zit waarschijnlijk in het plastic lichaam van Heidi.

celeb schandalen

Ook deze ‘onschuldige’ Hannah Montana actrice weet de mensen te choqueren. Zo lekten er foto’s uit op internet, waar Miley halfnaakt op te zien was. Ook postte ze later zelf kiekjes waar te zien was hoe ze wiet aan het gebruiken was, niet echt heel slim.

celeb schandalen

celeb schandalen

Bij Lindsay Lohan houdt het gewoon niet op. Arrestaties, gevangenis, en meerdere rechtzaken, Lindsay weet gewoonweg niet meer zo goed hoe ze zich moet gedragen. Ook na meerdere afkickpogingen, lukt het haar nog steeds niet om van de drank en drugs af te blijven.

celeb schandalen

Ook Paris Hilton kan blijkbaar niet van de verslavende middelen afblijven. Vorig jaar werd dit feestbeest 3 keer aangehouden en opgepakt wegens het bezit van drugs.

celeb schandalen

celeb schandalen

Charlie Sheen is de laatste tijd veel te zien in de media. Ook deze celeb kan blijkbaar niet van de drank en drugs afblijven. Er verschijnen regelmatig filmpjes op internet van Charlie, waarin hij helemaal van de kaart is en zichzelf compleet voor schut zet. Zelfs zijn kinderen zijn bij hem weggehaald en nu heeft ook zijn vriendin hem gedumpt.

Wat vind jij van deze celeb schandalen?

Bron:  posh24.com

Door Myrre