Columniste Lauren Conrad

News door Redactie

Forbes is één van de grootste zakelijke tijdschriften in Amerika. Het is dan ook heel bijzonder om daar in te staan. En guess what, niemand minder dan Lauren Conrad schrijft sinds kort elke maand een column voor het magazine.

Lauren schrijft column

Net als veel andere mensen vraag je je vast af waarom Lauren voor een zakelijk tijdschrift schrijft. Dat legt Lauren in haar eerste column haarfijn uit.

Lauren: “Veel van jullie vragen zich vast af waarom ik hier nu moet schrijven. Maar ik ben niet zomaar een realityster. Voor mij is het duidelijk dat ik een zakenvrouw ben. Ik heb twee kledinglijnen, twee websites en daarnaast een goedlopende carrière als schrijfster. Tevens ben ik ook continue bezig om mijzelf als brand neer te zetten”.

Lauren schrijft column

Een muur vol foto´s van Laurens collectie ´Paper Crown´.

Lauren schrijft column

Aan het fotograferen voor haar kledinglijn.

lauren forbes

Kleur samples voor haar designs

lauren forbes

Lauren is bij elke stap aanwezig, van de schetsen tot het ontwerpen...

lauren forbes

Lauren draagt regelmatig haar steentje bij voor de organisatie Habitat of Humanity

Lauren is al aardig opweg om zichzelf als merk te positioneren. In Nederland zien we misschien niet zo veel meer van Lauren, in Amerika heeft ze een goedlopende kledinglijn waar ze erg druk mee is. En ook haar websites vragen natuurlijk veel tijd. Heb jij al eens op The beauty department gekeken? Dit is één van haar sites, een heel leuke zelfs!

De columns van Lauren zullen voornamelijk gaan over haar leven als zakenvrouw. Neem vooral een kijkje, wellicht kun je er inspiratie uit op doen, of heb je dezelfde ambities. Lees hier haar column!

Lauren is een celebpreneur, zowel een celebrity als zelfstandig onderneemster. Weet jij al wat je later wil worden?

Door Marit