Hoe is het nu met... ?

News door Redactie

Sterren komen en gaan. Staan ze de ene dag in de roddelbladen, zijn ze de volgende dag helemaal not en ligt de paparazzi al lang bij een ander in de bosjes. Is er leven na de spotlights? In deze aflevering van ‘Hoe gaat het nu met…?’: acteur Mark- Paul Gosselaar, oftewel Zack uit Saved by the Bell en Hilary Duff.

hoeishetnumet2

Mark- Paul Gosselaar
‘Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit’s allright ‘cause I’m saved by the bell’, het liedje ken ik nog helemaal uit mijn hoofd. Ook ik was één van die meiden die bij elke aflevering van Saved by the Bell voor de buis zat. Het liefst in het gezelschap van vriendinnen. Want de echte reden waarom de meeste meiden keken was toch wel de populairste jongen van de school waar de serie zich afspeelt, de blonde knapperd Zack Morris gespeeld door Mark – Paul Gosselaar.

hoeishetnumet2

Voor de meiden die Saved by the Bell niet kennen, dit was een populaire Amerikaanse komische tienerserie uit de jaren ’90 die zich afspeelde op de highschool Bayside High. De serie draaide om de knapste jongen van de school, Zack Morris, zijn vriendinnetje Kelly Kapowski en andere vrienden zoals Samuel (Screech), Jessie, Lisa en A.C. Slater.

hoeishetnumet2

Na deze serie kwam er nog een seizoen Saved by the Bell: The College Years met dezelfde cast, waarin de personages gaan studeren aan de universiteit. Met de televisiefilm Saved by the Bell: Wedding in Las Vegas waarin Zack met zijn vriendin Kelly gaat trouwen wordt het verhaal helemaal afgesloten.

hoeishetnumet2

De blonde Zack Morris heet in real life Mark- Paul Gosselaar, jongste van vier kinderen met een Nederlandse vader en een Indisch- Nederlandse moeder. Wil je hem fanmail sturen maar heb je geen Engelse taalknobbel? No worries, Mark- Paul kan vloeiend Nederlands.  Zijn volledige naam is trouwens Mark- Paul Harry Gosselaar (there goes the glamour!)

Mark- Paul wilde eerst architect worden, maar kwam als kind al in de acteerwereld terecht door gastrolletjes in de series Punky Brewster en Highway to Heaven. Dat beviel zo goed dat hij op zijn vijftiende auditie deed voor Saved by the Bell.

Hoe is het nu met Mark- Paul?

hoeishetnumet2

Als detective John Clark Jr. in NYPD Blue

hoeishetnumet2

In Franklin & Bash

Het einde van de serie betekende voor Mark- Paul gelukkig niet hele dagen thuis op de bank zitten, hij werd veel gevraagd voor films en tv- series. Zo speelde hij in de films She Cried No, The Princess and the Marine en The House Next Door. ‘s Avonds tijdens het zappen zou je Mark – Paul ook nog wel eens tegen kunnen komen als detective John Clark Jr. in de serie NYPD Blue en als Peter Bash in de nieuwe serie Franklin & Bash.

hoeishetnumet2

hoeishetnumet2

Toen nog getrouwd met Lisa Ann

Helaas heeft de nu 37- jarige acteur wat minder geluk in zijn liefdesleven. Dit jaar gingen hij en zijn vrouw Lisa Ann officieel uit elkaar, die hij ontmoette op de set van Saved by the Bell. Samen hebben ze twee kinderen.  

hoeishetnumet2

Hilary Duff
Stel je voor je neemt zanglessen, omdat het volgens je moeder helpt tegen je spraakgebrek. Maar dan blijkt dat je een aardig deuntje kan zingen. Zo begon het allemaal voor Hilary Duff, die we allemaal ook wel kennen als dé Lizzy McGuire.

hoeishetnumet2

Samen met zus Haylie

Hilary werd geboren op  28 september 1987 in Houston, Texas als dochter van Robert Erhard Duff en Susan Colleen. Haar ouders zijn een paar jaar geleden gescheiden. Hilary heeft nog een zus, Haylie, die ook actrice is. Samen speelden de zusjes de hoofdrol in de film Material Girls in 2006.

Moeders moedigde Hilary niet alleen aan om zanglessen te gaan volgen, maar ook om samen met Haylie acteerlessen te gaan volgen. Dat ging ze blijkbaar goed af, want na een tijdje kwamen de zussen glansrijk door audities en verschenen in een paar reclamespotjes op televisie. Toen Hilary nog maar tien jaar was, kreeg ze een figurantenrol in de film True Women.

hoeishetnumet2

De echte klapper voor Hilary kwam in 2001 met de tienerserie Lizzy McGuire. Hier werd in 2003 ook een film van gemaakt, The Lizzy McGuire Movie.  De serie stopte in 2004, in dat jaar lanceerde ze ook haar eigen kledinglijn Stuff by Hilary Duff.

hoeishetnumet2

Hilary in de film A Cinderella Story

Miss Duff wilde na deze hitserie graag verder met acteren en speelde onder andere in de films A Cinderella Story (regelmatig te zien op televisie), Raise Your Voice, The Perfect Man, What Goes Up en Provinces of Night.

En dan zijn er natuurlijk de liedjes van Hilary die we vast alllemaal nog wel kennen, zoals Why Not ( uit The Lizzy McGuire Movie), So Yesterday en Come Clean. Haar eerste single Tell Me a Story (About the Night Before) kwam uit in 2002.

In totaal bracht de zangeres en actrice maar liefst zeven albums uit.

hoeishetnumet2

Het jaar 2006 was een turbulent jaar. Naast het uitbrengen van haar eigen parfum With Love … Hilary Duff sleepte ze Maksim Miakovsky voor de rechter, een gestoorde fan die haar stalkte en dreigde om haar te doden. Hij reisde af naar de Verenigde Staten met het plan om een relatie met zijn idool te beginnen. Maksim werd veroordeeld tot 117 dagen gevangenisstraf met een proeftijd van vijf jaar.

Hoe is het nu met Hilary?

hoeishetnumet2

Sinds vorig jaar augustus is Hilary gelukkig getrouwd met ijshockeyspeler Mike Comrie waar ze nu nog steeds gelukkig mee is. Afgelopen week heeft de happy couple bekendgemaakt in verwachting te zijn van hun eerste kindje! In het verleden kwam ze wel eens in het nieuws door haar ex Aaron Carter, waar ze op haar dertiende anderhalf jaar iets mee had. Aaron ging alleen vreemd met haar beste vriendin Lindsay Lohan. Bye Aaron!

hoeishetnumet2

Over zo’n twee maanden komt in Amerika het tweede boek van de zangeres en actrice uit met de titel Devoted. Dit is een vervolg op haar eerste boek Elixer uit 2010 over een jonge fotografe die opeens een schim van een hele knappe man op haar foto’s ziet verschijnen wanneer haar vader (een belangrijke politicus) verdwijnt. Uiteindelijk ontmoet ze deze man en samen gaan ze op zoek naar haar vader.

hoeishetnumet2

Met echtgenoot Mike

Wie wil jij zien in de volgende aflevering van ‘Hoe is het nu met…?’

Bron/beeld: people.com, disneydreaming.com, wikipedia.org

Door Brenda