Gossip Girl(scene) week 33

News door Redactie

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Inderdaad, we hebben een nieuwe rubriek. Ik, (Esmée), ben nou eenmaal een rubriekenfan. En ja ik hou iedere dag bij wat de celebs uitvoeren, hoe ze er uitzien en met wie ze op dit moment het bed delen. Ik ben vast niet de enige die daar van houdt, dus nu lezen jullie iedere week mijn favoriete gossips!

thesituationabercrombie

We beginnen maar meteen met een flink schandaal. We kennen allemaal The Situation (De oranje jongen. Met de overload aan gel) uit Jersey Shore. Hij schijnt regelmatig het populaire Amerikaanse merk Abercrombie & Fitch te dragen en daar is het merk niet blij mee. Ze bieden hem nu zelfs geld voor het niet dragen van hun kleding: "Wij vrezen dat de connectie tussen de heer Sorrentino en ons merk grote imagoschade voor ons zal opleveren", schrijft het bedrijf op haar website. 'We begrijpen dat de show is bedoeld als entertainment, maar denken dat de connectie tussen hem en ons merk onaangenaam kan zijn voor veel van onze fans.' Maar het schandaal gaat verder. Er gaan nu namelijk geruchten dat de concurrenten van Abercrombie & Fitch nu gratis kleding aan de Jersey Shore-leden zenden. Geniaal?!

ladygagajantaminiau

Roddelen betekent niet alleen maar kwaadspreken of vraagtekens zetten. Het betekent ook: 'Joh, heb je die nieuwe clip van Gaga al gezien? Ze draagt kleding van de Nederlandse ontwerper Jan Taminiau!'. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op!

 

Anna Hathaway heeft net weer een nieuwe film uitgebracht: One Day. Daar kwam ze over kletsen bij Conan. Op een gegeven moment vertelt ze dat ze soms rapsongs schrijft om frustraties kwijt te kunnen. En ze doet het meteen even voor...

camerondiazmad

Bitchfights! We love them! Dit keer vliegen Jennifer Lopez en Cameron Diaz elkaar het liefst in de haren. Volgens Star Magazine kunnen ze elkaar niet uitstaan en wisselen ze geen woord met elkaar. Dat is toch best lastig, omdat ze samen de film What To Expect When You're Expecting opnemen. Cameron is iets te nuchter voor al het diva-gedrag van Jenny. Ze kan alle aandacht voor de scheiding van J.Lo niet hebben en verbaast zich over hoeveel mensen Jennifer meeneemt naar de set. Dat kunnen wij stiekem wel een beetje begrijpen want Miss Lopez neemt het volgende team mee: één moeder, een clubje visagisten, drie assistenten, een trosje kappers en één manager. De woordvoerder van J.Lo ontkent trouwens dat er sprake is van spanning tussen de twee sterren.

hilaryduff

(Niet schrikken! Dit is niet haar 'echte' buik)

Babynieuws! Binnenkort kunnen we een kleine uit de buik van Hilary Duff verwachten. Voor ons lijkt het nog maar gisteren dat ze nog Lizzy McGuire speelde. Maar inmiddels wordt de blondine alweer moeder!

kontpippa

De kont van Pippa wordt in twijfel gebracht. Tijdens de bruiloft van haar zus Kate en zwager Prins William, was haar kont nog populairder dan de bruid! Maar als we nu foto's van de kont in spijkerbroek zien, kunnen we dat niet geloven. 'Kontexperts' zeggen dat Pippa haar kont waarschijnlijk wat gepimpt heeft met een corrigerend broekje. Hmm...

Hebben jullie nog fijne roddels voor ons?

Door Esmée