Miljonairs onder de 25

News door Redactie

Sparen wij nog hard voor onze eerste miljoen, is het voor sommige celebs allang niet meer bijzonder. Zij zwemmen ondertussen in het geld en dat terwijl ze nog geeneens een twintiger zijn. Kijk mee welke fortuinlijke sterren onder de 25 op hun gemakje flappen kunnen tappen.

celebmiljonairs

The Jonas Brothers

celebmiljonairs

Kevin (23), Joe (21) en Nick (18) hebben nog geen van allen 25 kaarsjes mogen uitblazen maar boeren ontzettend goed. Begonnen ze met gastrolletjes in de serie Hannah Montana, zijn ze nu al zelf een begrip op zich. Hun laatste album ging maar liefst 8 miljoen keer over de toonbank. Alleen al de verdiensten van hun laatste concertreeks in 2009 is 41 miljoen.

Dakota Fanning

celebmiljonairs

Goudzoeken? Actrice Dakota Fanning hoeft er niet eens aan te beginnen. Op zevenjarige leeftijd was ze al te zien in de film I am Sam. Later voegde ze War of the Worlds en de Twilight films aan dit lijstje toe. Insiders vertellen dat deze dame maar liefst 4 miljoen dollar per film verdient en in totaal tussen de 15 en 25 miljoen dollar op haar rekening heeft staan.

Miley Cyrus

celebmiljonairs

“Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaah party in the U.S.A! “ Nou, dat geloven we zeker Miley. De serie Hannah Montana leverde deze dame een leuk zakcentje op. Tijdens het stappen bestelt deze dame met fortuin van 48 miljoen geen gratis kraanwater.

celebmiljonairs

Taylor Swift

celebmiljonairs

Deze dame heeft zeker een gouden strotje. Haar tournees en verkochte platen leverden haar nu naar schatting al zo’n 45 miljoen dollar op.

Daniel Radcliffe

celebmiljonairs

Tien jaar lang zwaaien met je toverstaf is goed voor je bankrekening. Harry Potter acteur Daniel Radcliffe heeft op 22- jarige leeftijd zo’n 32 miljoen euro als saldo. Ka-tching!

Justin Bieber

celebmiljonairs

Met een geschat fortuin van 50 miljoen dollar is Mr. Bieber de rijkste stinkerd van deze hele lijst. Wij vragen ons af wat hij nou met al deze biljetten doet: vouwt 'ie er vliegtuigjes van of zwemt 'ie erin?

Bron beeld: weheartit.com

Door Brenda