News

Kate Moss voor Mango

Supermodel Kate Moss heeft het er maar druk mee. Zijn haar wittebroodsweken net een beetje voorbij, moet ze al weer druk aan de bak. Maar zeker niet voor de minste klus. De newly wed is namelijk het gezicht voor de nieuwe herfst/wintercollectie van het kledingmerk Mango. Kijk mee naar een sneak peek van de opnames van het reclamespotje.

katemossmango

Grote kans dat je het filmpje binnenkort op televisie ziet verschijnen, want de reclame wordt uitgezonden in maar liefst dertig landen. Vanaf september gaat de nieuwe commercial on air. Dit spotje is gemaakt door Terry Richardson, een bekende fashionfotograaf.

katemossmango

Het kan heel goed zijn dat je afgelopen tijd Kate als eens eerder op je beeldscherm hebt zien verschijnen. Samen met Terry speelde ze ook nog in een korte film voor Mango met de titel The Great Escape.

Deze video werd gebruikt als teaser voor de modeshow van de herfst/wintercollectie 2011 van Mango in Parijs. Uiteraard waren Kate en Terry ook van de partij.

Het kledingmerk pakt flink uit wat betreft de gezichten voor hun campagnes. Eerder straalden onder andere Scarlett Johansson en Olivia Palermo al in de advertenties van Mango.

katemossmango

katemossmango

Voor Kate is dit klusje waarschijnlijk een eitje. Het supermodel was in het verleden al het gezicht van onder andere Topshop, Longchamp  en meer dan tien jaar voor Rimmel. Bij alle merken hielp ze mee met het ontwerpen van verschillende collecties.

Wie zou volgens jou het volgende nieuwe gezicht van Mango moeten worden?

Bron beeld: handbag.com, fashiomag.us

Door Brenda

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved