Gossip Girl(scene) week 34

News door Redactie

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Inderdaad, we hebben een nieuwe rubriek. Ik, (Esmée), ben nou eenmaal een rubriekenfan. En ja ik hou iedere dag bij wat de celebs uitvoeren, hoe ze er uitzien en met wie ze op dit moment het bed delen. Ik ben vast niet de enige die daar van houdt, dus nu lezen jullie iedere week mijn favoriete gossips!

amywinehousegossipgirlscene

Deze week werd bekend gemaakt dat tegen alle verwachtingen in, onderzoek heeft uitgewezen dat Amy Winehouse geen drugs heeft gebruikt. Wel is er alcohol gevonden in haar bloed, daar was zij nog van aan het afkicken op het moment dat ze stierf. In oktober kunnen we meer informatie over haar doodsoorzaak verwachten.

Dan nu tijd voor vrolijke roddels!

jenniferlopezclip

jenniferlopez

Jennifer Lopez heeft heel veel mannen achter haar kont aan (zie foto). Helaas voor Jen, dit waren slechts de opnames van haar nieuwe clip. Daarbij maakte ze nog een foutje. Ze tweette '#OMG yesterday got a 'lil hectic #papi #staytuned' met de onderste foto, waardoor iedereen dacht dat er iets ernstigs gebeurde in LA! Gelukkig bleek alles voor de clip te zijn...

jennifergarnerzwanger

Vorige week meldden we al dat Hilary Duff haar eerste kindje op de wereld gaat zetten, maar deze week hebben we weer babynieuws! Ben Affleck en Jennifer Garner verwachten inmiddels alweer hun derde kindje. Ze hebben al twee dochtertjes Violet (5 jaar) en Seraphina Rose (2 jaar).

jadamarcanthony

Het gerucht ging deze week dat Will en Jada Smith uit elkaar zouden zijn. Oke, dat kan, dat zou jammer zijn voor hun schattige kindjes. Maar toen vielen onze perfect gelippenstifde mondjes open: Jada zou een affaire hebben gehad met Marc Anthony! Waa-rom zou een vrouw die getrouwd is met Will Smith een affaire willen met de -zacht gezegd- niet zo aantrekkelijke Marc Anthony?! Can anybody tell us?

Hebben jullie nog fijne roddels voor ons?

Bekijk ook 'Gossip Girl(scene) week 33'!

Door Esmée