VMA’s 2011: prijzen + groot babynieuws!

News door Redactie

De echte doorhalers zaten misschien vannacht om 3:00 uur voor de buis om de jaarlijkse MTV Video Music Awards live te kijken. Nu kun je natuurlijk wachten op de herhalingen van MTV, maar wij zetten alvast de hoogtepunten voor je op een rijtje. Want hoewel Katy Perry en Adele straalden als winnaars van de meeste MTV Awards, was Beyoncé de dame die echt schitterde. Aan het einde van haar optreden maakte B. bekend dat ze zwanger is.

Dit jaar was het al weer de 28 keer dat de VMA’s uit werden gereikt. Dit event is altijd een groot feest met spectaculaire outfits en optredens. Kijk mee naar een paar foto’s en fragmenten van de show!

VMA2011

Kate Perry straalde op de rode loper, niet gek als je bedenkt dat ze voor maar liefst tien awards genomineerd was. Ze mocht er uiteindelijk drie meenemen; die van Best Collaboration en Best Special Effects met de video E.T. samen met Kanye West en die van Video of the Year van de clip Firework.

VMA2011

Jessie J. loopt nog steeds met krukken rond. Maar ach, dan maak je die toch onderdeel van je outfit?

VMA2011

Dit jaar trouwens geen vleesjurk voor Lady Gaga. Wat dat betreft ging de titel voor meest opvallende outfit naar rapster Nicki Minaj. Ze viel in de prijzen voor beste hip-hop video met de clip van Super Bass.

VMA2011

 

Tijdens de show was Miss Gaga natuurlijk aanwezig en gaf ze een optreden. En wel als haar alterego Jo Calderone. Als hem zong ze het nummer You and I. Later zong ze nog Judas als ‘zichzelf’. Ze mocht twee awards mee naar huis nemen. Die voor Best Female Video voor Born This Way die gelijk ook de award kreeg voor Video with a message.

VMA2011

Naast Kate Perry viel Adele ook flink in de prijzen. Ze mocht drie awards in ontvangst nemen voor de clip Rolling in the Deep.

Bruno Mars en Tony Bennett hielden allebei een eerbetoon aan Amy Winehouse.

VMA2011

Justin Bieber won de award voor Best Male Video met U Smile.

VMA2011

En dan was er het grote nieuws. Beyoncé Knowles verwacht samen met haar man rapper Jay- Z hun eerste kindje. B. koos de VMA’s om dit nieuws bekend te maken.

Straalde ze op de rode loper al met haar buikje, deed ze dit aan het eind van haar optreden nog eens dunnetjes over. Op het internet is er met de bekendmaking van het grote babynieuws een nieuw woord ‘geboren’: pregalicious. De mom to be mocht trouwens ook nog een award mee naar huis nemen, voor de beste choreografie van haar videoclip Run the World (Girls).

Bron beeld: mtv.nl, people.com

Door Brenda