News

J.Lo(llig) voor KOHL’S

Schreven we laatst nog over supermodel Kate Moss die hard aan de slag is als het nieuwe gezicht voor Mango, wil ook Jennifer Lopez niet achterblijven. Samen met (inmiddels) ex- hubbie Marc Anthony heeft ze een kledinglijn ontworpen om het imago van warenhuis KOHL’S op te frissen.

jenniferKOHL

KOHL’S kun je zien als een Amerikaanse V&D. Ze verkopen er onder andere beddengoed, sieraden, schoonheidsproducten, huishoudelijke artikelen, schoenen en kleding. En voor die laatste hebben ze de hulp van Jennifer Lopez en Marc Anthony ingeroepen om het imago van de keten een beetje up te spicen.

jenniferKOHL

jenniferKOHL

Marc en Jennifer hebben allebei kleding ontworpen voor de kledingcollectie van KOHL’S. Maar uiteindelijk werd dit toch even een struggle. Want zoals bekend hebben de twee besloten om uit elkaar te gaan. Ondertussen was het ontwerpen voor de kledingcollecties al in werking gezet. Maar de ex- geliefden hebben toch besloten om door te gaan met de campagne en hun vrouwen- en mannencollectie gewoon uit te brengen en werken vriendelijk samen.

jenniferKOHL

jenniferKOHL

En daar horen natuurlijk ook reclamespotjes bij. Kijk hier hoe Jennifer probeert langs de bewaking te komen zonder ID en haar collega’s op kantoor tot wanhoop drijft door mateloos irritant met haar pen te blijven klikken.

Marc probeert in de promofilmpjes ook zijn draai te vinden in het kantoor van KOHL’S maar bij hem verloopt het niet helemaal soepel met de telefoon en het koffiezetapparaat.

Wat vind jij van Jennifer Lopez als actrice?

Bron beeld: kohl.com, thehighlow.com

Door Brenda

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved