Gossip Girl(scene) week 35

News door Redactie

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

gossipgirlscene35

Babyoncé
We beginnen met het leukste nieuws van deze week: Jay Z en Beyoncé worden papa Jay en Mama Bee. Beyoncé onthulde haar buikje tijdens de VMA's en rockte ook nog even op het podium. Wij zijn benieuwd van wie de kleine de looks krijgt, aan de muzikale genen hoeft de spruit in ieder geval niet te twijfelen.

gossipgirlscene352011

Lauren in love
De The Hills-ster is sinds dit jaar single, hiervoor had ze een relatie met Kyle Howard. Nu is ze gespot met acteur en model Colton Haynes. De tortelduifjes werden in de lounge van de Hollywoodse hotspot Trousdale gespot, innig verstrengeld in elkaar. Na Selena Gomez zou Lauren dan de tweede zijn met een jonger vriendje. Colton is namelijk 23 jaar en Lauren is 25 lentes oud.

parishiltongeld

Big spenden in/door Paris
Stel je voor: je zit als Amerikaan in een taxi in Parijs. Je kijkt in je portemonne en je ziet dat je vergeten bent je dollars te wisselen voor euro's. Je hebt alleen een briefje van 100 dollar bij je. Wat doe je? Paris Hilton zat daar niet zo over in, zij gunde de taxichauffeur de dag van zijn leven en gaf hem het briefje!

girlscenegossip352011

Lindsay Lohan vast aan Billy Joel
Lilo heeft een songtekst van Billy Joel op haar zij laten tattooëren. Het gaat om deze tekst: "Clear as a crystal, sharp as a knife I feel like I'm in the prime of my life". De tekst komt uit het nummer 'I Go to Extremes', hoe toepasselijk!

justinjessica352011

Justin & Jessica part three?
Justin en Jessica zouden weer bij elkaar zijn. Een serveerster bij het restaurant waar de twee onlangs aten vertelde dat ze wel erg verliefd naar elkaar zaten te lachen. De geruchten worden alleen nog maar meer aangewakkerd nu de twee samen op vakantie zijn. Volgens het stel zijn ze echt alleen maar vrienden.

sylvienieuwskapsel

Lange manen
Sylvie heeft weer lang haar! Na haar dappere stap om haar pruik in te wisselen voor haar eigen korte haar, is Sylvie toch weer 'de oude' met extensions. Wat vinden jullie leuker, kort of lang?

Hebben jullie nog fijne roddels voor ons?

Bekijk ook Gossip Girl(scene) week 33 + 34!

Bron foto Paris: Splash
Bron foto Sylvie: Tess van Daelen
Bron foto Lindsay: TMZ

Door Esmée