Gossip Girl(scene) week 38

News door Redactie

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

gossipgirlscene38gossipgirlscene38

Stulpje op het oog
Naomi Campbell heeft een schattig nieuw onderkomen. Haar Russische biljardair vriendje laat dit bizarra huis bouwen op het Turkse privé-eiland Isla Playa de Cleopatra. De architect die het stulpje ontworpen heeft, heeft heel het Cleopatragevoel wel erg letterlijk genomen gezien de vorm van het landgoed en het onderkomen zelf. Het huis heeft 25 kamers, is eco-vriendelijk en heeft een indoor terras met adembenemend uitzicht.

gossipgirlscene38

Scarbrad, Bradsson, Scarcooper?
De liefde tussen Sean Penn en Scarlett Johansson is nu echt over. De actrice die vorige week nog in de Gossip Girl(scene) terecht kwam door haar naaktfoto’s, wordt inmiddels gespot met Bradley Cooper. Ze kennen elkaar uit de film He’s Just Not That Into You en hadden het nu wel erg gezellig samen in een New Yorkse club. Bradley werd overigens een paar weken geleden nog gespot met Jennifer Lopez. Geen verkeerde keuzes Brad!

 

Jammer!
We waren super enthousiast toen we hoorden dat Emma Watson het nieuwe Lancome gezicht was. Nu is haar commercial voor Midnight Rose uit en de reacties zijn niet al te positief… De muziek wordt op veel websites afgekraakt en het verhaal is ook niet heel duidelijk. Wat vinden jullie van de clip?

robertpattinsongossipgirlscene

Zing eens een liedje Rob!
Was je al fan van de nummers Never Think en Let me Sign die Robert Pattinson opnam voor Twilight? Dan kun je je geluk op! De 25-jarige acteur gaat namelijk een eigen album opnemen. Hij heeft door zijn drukke filmschema nooit tijd voor zijn liefde voor muziek gehad en pakt nu hij meer tijd heeft meteen zijn kans. Hij heeft nu een paar weken ruimte in zijn schema, voordat de promoties van Breaking Dawn beginnen. Het album wordt geen popalbum, maar erg basic met traditionele instrumenten als drums en gitaar. Wij zijn benieuwd!

gossipgirlscene38

I kissed my mum and I liked it!
Lilo heeft weer een volgend dieptepunt bereikt. Ze laat samen met haar moeder zien dat ze een wel heel erg close band hebben samen. In een club in Los Angeles gaven ze elkaar een french kiss. Dat je je moeder lief vindt oke, maar dit vinden wij echt niet kunnen! En jij?

En dan nog een laatste filmpje waarin Demi Lovato in de show van Ellen DeGeneres openhartig vertelt over haar problemen.

Wil jij dat jouw roddel er volgende week tussen staat? Mail je tip dan naar tip@girlscene.nl. Wordt jouw tip gebruikt? Dan krijg je een cadeautje thuisgestuurd! Tip: Zorg dat je roddel gloednieuw is en uit week 39!

Door Esmée