5 x Leighton fun facts

News door Redactie

Van Leighton Meester weten we allemaal dat ze Blair speelt in de serie Gossip Girl en verder heel wat andere rollen op haar naam heeft staan. Maar er gaat nog veel meer schuil achter deze beauty. Lees hier een kort interview met fun facts over Leighton!

funfactsleighton

Om te beginnen, heb je zelf nog leuke funfacts?
“De mensen die als mijn vrienden figureren in de clip Good Girls Go Bad van Cobra Starship, zijn ook mijn echte vrienden in real life. Mijn tweede naam is Marissa. En mijn natuurlijke haarkleur is blond, voor Gossip Girlheb ik het donker laten verven”.

Heb je nog iets anders bijzonders gedaan voor de rol in Gossip Girl?
“Voor de auditie van de rol van Blair heb ik een paar rode heels van Marc Jacobs gekocht. Ik stelde me voor hoe het was om als Blair rond te lopen in de straten van New York. Ze hebben duidelijk geholpen, want ik kreeg de rol. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om ze weg te doen. Elke keer als ik de schoenen draag, denk ik weer terug aan die leuke auditie".

funfactsleighton

Ondertussen heb je in totaal al heel wat uren in de make-up gezeten voor onder andere Gossip Girl. Welke beautytips heb jij allemaal opgestoken?
“Let altijd goed op je huid en verzorg haar goed. En het is echt zo dat als jij je prima voelt, je huid er ook goed uitziet. Als ik mezelf opmaak is het altijd maar een klein beetje oogpotlood en mascara. De rest laat ik het liefst over aan mijn persoonlijke make-up artist”.

funfactsleighton

Je bent het gezicht van Lovestruck, het nieuwste parfum van Vera Wang. In het reclamefilmpje draag je een strapless jurk, maar de opnames waren volop in de winter. Was dat niet enorm blauwbekken?
“Gelukkig viel dat enorm mee. Het was wel enorm koud, maar op de set stonden heaters en de crew was zo lief om telkens tussen de opnames door hete thee te brengen. Het hielp ook enorm om tussendoor naar muziek op mijn Ipod te luisteren en heen en weer te springen. En ach, verder horen zulke dingen bij het werk en ik voelde me erg mooi die dag in de Vera Wang jurk. Ik mocht de jurk niet houden, helaas”.

Wat voor muziek staat er op je Ipod?
“Eigenlijk van alles. Als je door mijn muzieklijsten gaat, kom je van alles tegen. De laatste tijd ben ik erg dol op muziek van Led Zeppelin. Het mag misschien suf klinken, maar ik vind het helemaal geweldig!”

Hebben jullie nog leuke fun facts over Leighton?

Bron: nylonmag.com
Bron beeld: weheartit.com

Door Brenda